gullokumum Merhaba arkadaşlar şuan 21 haftalık bı kız bebek bekliyoruz.66kiloyla hamile kaldım ve hızlı bı şekilde 59 kiloya kadar düştüm.ve hala başlangıç kilomda değilim aranızda böyle bişey yaşayan varmı
Ecarve gullokumum eger kusman olduysa ve beslenmene dikkat ediyorsan normal zaten sen değil bebeğin kilo alsın zamanla olur kilon
gizemlianne12345 gullokumum aynı bendede öyle oldu sonradan iyi beslenme ile aldım geri kilo ve ilaçlarımı asla eksik etmedim ilaçları bıraktım zaman geri kilo verdim herkes aşırı kilo alacağımı sandı ama şükür şuan güzel gidiyorum 32 olduk sanırım 68 kilodayım 64 ile hamile kalıp 58 küsürler düştüm belkide daha fazla ama zamanla birden aldım herkes hata inanmıyordu hamile değilsin sanki diyorlardı 😅🤦🏼♀️ İlaç ve beslenmene dikkat et gerisi boş çok kişi gelenim sayesinde kilo verdi yediklerin şuan hep bebeğe giti için sana fazla yaramıyor kilo yapmıyor
Minnacksevdack gullokumum ilk aylarda ben de kilo verdim. Sonra almaya başladım. Hatta korona geçirdim ara dönemde. O zaman da kilo verdim. Bebek etkilenmiyor , senden gidiyor hep 🌸 Haftadayım 12 kilo aldım
Derya gullokumum aslında hamilelikte kilo alan kadar veren de var çok net hatırlıyorum annem kardeşime hamileyken çok kilo vermişti eğer bebeğiniz sağlıklıysa kilosunda sorun yoksa endişe etmeyin
gullokumum Teşekkür ederim ama bı kez bıle mide bulantım kusmam olmadı herseyyolundagibi gözükse de endiselenmemek eldedegil🙏
Usnac1995 Bende 35. Hafta olcam nerdeyse, 4-5 kg anca almıştım şimdi onu bile veriyorum. Şeker çıktı azıcık dikkat ediyorum makarna falan yemediğim için sanırım. Kontrole gidicem inşallah bebeğin kilosu iyidir
Pikachuuubaybi Bende 53 ile hamile kaldım 49 a kadar düştüm 31+3 uz şuan ve ben 54 55 kgyim son kontrole gittiğimizde bebeğin gelişimi iyi demisti doktor bebek kilo aldığı sürece sorun yok sen sağlıklı beslenmene bak demişti
Meliha09 gullokumum 22 +5 haftalık hamileyim tek bebek 2 kilo aldım bana o bile az geliyor bende soruyorum bazen
Melek_Erten Bebek saglikliysa problem yok sonlara dogru alırsn. Ben 40 hafta da doğurmuştum 40 a kadar kusup dogumum da kustuktan snra yaptm😃 toplamda 8 kilo almistim. Dogumdan ciktinca o 8 direk gitmisti