Kubraurganalper Damlademir sifre sorununuzu çözdünüz mü acaba ben de unutmuşum şifremi vakıfbank çağrı merkezi ni aradm burdan olmuyor dediler
Rapunzelinanasi Smyye1B ya bir şey soracağım ben 41 kartı bu ay aldım. 8 aylık hamileyim ama 450 TL para yattı karta ben her ay 75 yatacak sanıyordum ama 6 defa 75 TL olacak şekilde 450 TL yattı. 2 si bir gece yattı bir hafta sonra da 4 ü yattı. Bu normal mü?
Rapunzelinanasi Damlademir heh evet ben de ona anlam veremedim. Bana 300 TL yatmadan 1 buçuk hafta önce de 150 TL yattı bir de. 6 ayrı ayda yatacak tüm para yatmış oldu yani bundan sonra yatmayacak o zaman 🤷🏻♀️
Rapunzelinanasi Damlademir Vakıfbank’ın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz oradan şifrenizi yenilerler muhtemelen.
Damlademir Rapunzelinanasi aradım belediyeye gidin dedi belediye uzak biraz gitmek istemiyorum o yüzden
Rapunzelinanasi Damlademir ATM den şifre değişikliği için de kartın eski şifresi lazım oluyor diye biliyorum ama bir deneyin isterseniz 🙏🏻
Rapunzelinanasi Nerican evet hamileliğin 7. Ayında veriliyor. Hamileliğin son 3 ayı ve doğumdan sonraki 3 ay olmak üzere 6 ay boyunca her ay 75 TL yatıyor. Bulunduğunuz şehirde araştırırsanız böyle bir uygulaması var mı bilgi alabilirsiniz 🙏🏻
2erkeksnnesi Rapunzelinanasi 41 kart nedir acaba ilk defa duyuyorum böyle bir şey bu arada istanbul da yaşıyorum
Rapunzelinanasi 2erkeksnnesi Kocaeli belediyesinin hamile kadınlara sunduğu süt kartı. 6 ay boyunca aylık 75 TL yatan bir kart ama Kocaeli’den başka bir yerde var mı bilmiyorum 🙏🏻