Betulhdvrd Kızlar 11 haftalık hamileyim göbeğimin kıllandığını fark ediyorum. Görüntü beni rahatsız ediyor. Sizlerde de bu durum var mı? Sonradan geçiyor mu
Sahranr Betulhdvrd bu daha başlangıç 😂😂🤣benimde başta hafiften tuylendi şimdi 30 haftalik oluyoruz ve maymundan farkı yok doktorada sordum hamilelik hormonlardanmis daha çok tuylenceksin demistide inanmamıştım hem göbek hemde biyerimi alsam direk hemen uzuyor çabucak geliyor ama gobektteki tuyleri almamak gerekiyormus doğumdan sonra kendiliginden dokuluyormus 🙈 beni rahatsız ediyor ne yalan soyliyim biraz alıyorum yinede
elifuslu1002 Betulhdvrd benim göbeğimin altında 3 tane idi aldım sonra onlar kalinlasti ve karnım her yeri ufak ufak tüğ dolu şuan ama hormonlardan doğumdan sonra dökülüyor
yeknu Betulhdvrd daha sonra dökülüyor dediler tek umudum o🙄 erkek bebekte olur diyorlar ne derece doğru bilmem ama bebeğim erkek. Kuzenimde de oldu kızı oldu.
Asyabuse Doğumdan sonra duş aldıkça dökülüyormuş canım ama ben ağda yaptırdım duramam öyle, eşim göbek meraklısı evlatçıklarını seviyor aldırmasam ondan daha kıllıydım valla 😂😂😂
Sekerbebekkk Betulhdvrd almamanı tavsiye ederim aldıktan sonra çıktığında o görüntü daha fazla rahatsız edecektir emin olabilirsin bakmak dahi istemiyorum 🥲
elifuslu1002 Betulhdvrd dökülür ay sıkıntı etme hamileliğin sonuna kadar göreceksin onları alişsan iyi olur sjjs
berceste5155 Betulhdvrd benim sadece göbeğimde değil göğsümün arasında da çok tüy çıktı dökülür dediler diye almıyorum inşallah dökülür
didemkaya berceste5155 evt dökülüyor bendede aynı oldu göbek gögüs arası yüzümde yüzüme dayanamadıgım için almıştım yüzümdekiler kaldı sürekli çıkıyor artık almamak lazım aldıkça kökleniyor ama göbegim dogumdan hemen sonra döküldü sabredin annişler almayın