Tiredmother anne96 168 adet 2 numara için çok adet sayısı bence elde kalabilir doğduktan sonra hızlı gelişiyorlar çünkü
Melek_Erten Yanlış hatırlamıyorsam sleepy ve baby turcu 1 numaralari bı tik kucuk. Prima yı baz alarak söylüyorum. İlk prima premium care ile basladm esim fiyati uctu deyince sleppy ve turco almistm dedigmmgibi primaya kiyasla bi tik kucuk.
2bebe1gebe prematureannesi_ ay yok kız😂keşke oğlum 3040 doğdu 1 hafta önce faşan 3200dü ama 1 numara babyturco dehşet şekilde büyük oluyor😂
prematureannesi_ 2bebe1gebe ciddi baksana millete dolandırıyorlar bizi neler yazmışlar neler demişler prematüre bebekler 1 numara diğer bebeklere küçük geliyor bilmem ne
2bebe1gebe prematureannesi_ zaten 2-5kilo arası mesela 2. Bebeğimde 2.400 doğmuştu o zaman işte çok fazla büyük gelince 1 numara kıxıma 0 numara bez de var onu alıp kullanmak zorunda kalmıştım ama çoğu bezi deneyimlemiş olarak yenidoğana 2 numara çok büyük bir beden gerçekten😂1 bile büyük oluyor çünkü he belki 4 kilo doğan bebeklere 1 numara tam olabilir onu bilemem
prematureannesi_ 2bebe1gebe bende stok yapacaktım kadın da yazmış 1 numaraya almayın onlar prematüre elimizde patlatacaklar bezi 😂 artık bir bez için 3. Çocuğu yapardım telef olmasın 😂😂
Usnac1995 prematureannesi_ bende aşırı uyguna 1 numara molfix aldım 2 paket hemde. Toplam 240 tane var 😂. Günde 6 kere değişsek 40 günde bitiyor. Bence 40 ı çıkana kadar 1 numara olur ya fazla mı gelir acaba ki bilemedim😂