Ogretmen_Anne_ anne96 hayır tatlım 2 numara bu standart kiloda doğan bebek için uygun değil onun dışında cırtlı bez çok kullanışlı değil bilgine
TinyBabys anne96 2 numara 3-6 kg arası için sanırım. Yenidoğana uygun aslında ama bu numarada sanırım göbek bağı oyuntusu yok.
Gamzer anne96 Ben 2 numarayla başlamıştım. Şuan 3 numarasına geçtik. Yani ben bezi baglayinca kalıp gibi olmasini sevmiyorum, bebek rahat edemiyor gibi geliyor bana. Ondan bir tık bol olunca daha iyi oluyor bence.😊
Melike anne96 Evet ben bunu kullanmıştım ama bebeğim birazcık küçük doğduğu için bu bize büyük gelmişti bunun bir numarasını almıştım onun dışında normal bebek bezi bu. Cırtlı kullanışlı olmuyor diye bişey yok her bez cırtlı zaten :)
prematureannesi_ anne96 bence riske girmeyin bende dün babyturco 1 numarasının küçük olduğunu prematüre bebekler için daha iyi geldiğini okudum. Normal doğan bir bebek için 2 numarayı öneriyorlardı.
2bebe1gebe prematureannesi_ ay yok kız😂keşke oğlum 3040 doğdu 1 hafta önce faşan 3200dü ama 1 numara babyturco dehşet şekilde büyük oluyor😂
Rapunzelinanasi Vera09 külot bez var ama asıl o yenidoğan için kullanışlı değil. Ben de merak ettim şu an neden kullanışlı olmadığını 😂
Ahsenmom toffeenut Sleppy aldım bende 1 numara hastaneye götürmek için. Uygun mu değil mi acaba kafam karıştı? Ama normal bez 1 numara. Küçük mu gelir mi bebeğimi sıkar mi
Rapunzelinanasi anne96 ben de hep 2 numara ile başlarım diye düşünüp 2 numara aldım. Daha sonra emin olamadığım için riske atmak istemeyip sadece bir paket 1 numara aldım onu da en az olandan aldım bitince 2 ye geçerim diye 🤷🏻♀️
anne96 Rapunzelinanasi peki 2 yi kullandınız mı ? ve sadece bır tane mı 2 numara var 2mini yazıyor ya o aklımı karıstırdı baska 2 numaralar da var mı
Mysaa anne96 canım ilk yenimdogan bebek için 1 numara al 3 kilo kadar doğarsa 2 haftaya en geç toparlar 2 numaraya geçersin bu çok büyük 1 numaraya göre
anne96 Mysaa bebek ırı dogacak demıstı doktor o yuzden 1 almadım sımdılık yıne de az olanından alırım hastaneye vermek ıcın