Hale8918 Btl26 benimde gebelik şekerim vardı diyetisyen ile ilerledim ve çok dikkat ettim. En iyi dengeleyen şey yürüyüş gerçekten çok etkili mutlaka yapabiliyorsanız her yemek sonrası yürüyün
Kokenilya Doktorum bana hiç şeker yüklemeden biyokimyadan açlık kan şekeri, kahvaltıdan bir saat sonra tokluk kan şekeri ölçümü yaptırdı. Açlık:70 tokluk:80 çıktı. Yüklemeye gerek yok dedi. Ben yaptırmadım o yüzden.
Humaa07 Gerçekten çok önemli bir konu bu şeker bana yükleme yapmadan 16. Haftamda falan gestasyonel diyabet dedi doktorum son 3 aydır diyetisyene gidiyorum gram kilo almadım ama gecen hafta 3 gün ve bu haftada dünden bu yana erken doğum riski ile hastanede yatıyorum Şekerin etkisi çok büyük En azından 35. Haftaya girdik dua ediyorum Rabbim evladıma yardımcı olsun 🙏🏻
Aselmeva_ May0009 Meyve yasakmı banada günde 3 porsiyon meyve tüket dedi ara öğünde yanında badem yada yoğurt süt
Beyzak11 Benimde şekerim yüksek çıktı bebeğin suyu çoğaldı şekerden etkilendi sonra diyetisyene gittim yiyebildiğim tek meyve yeşil elma onu da süt yada yoğurt olmadan yemem yasak dengelemesi için gebeyken diye çok zor 😞
Pembeerguvan Beyzak11 kaçıncı haftanızda şeker ortaya çıktı yükleme yapıldıkı acaba bana 50 gr yükleme yaptıkar 157 çktı 100 gr ykleme olucak şmdi
Humaa07 Özellikle karpuz ve kavun birde üzüm bunlar şekerli meyveler uzak durmalı diğer meyveleride ya süt yoğurt ile birlikte yada çiğ kuruyemişle
Cansuu48 Benim de 20 li haftalarda açlık tokluk bakıldı normal çıkmıştı. Şeker yüklemesi yaptirmadim. Şimdi 31 haftadayim açlık 115 tokluk 1.saat 175 çıktı. Dahiliyeye gittim diyetisyene gönderdi 3 4 gun diyet uygulayıp şeker ölçümü yapacağım eger düşmezse direkt insuline baslayacakmisim doguma az kaldığı için
Baby-y Senem86 Canan Karataya şirket dava açtı bu açıklamasıyla ve kazandı. 10 gün Canan Karatayın muayenehanesi kapatıldı. Önce araştırın, insanları korkutmayın lütfen.
Nurbanu60 benimde 32 haftadan sonra şekerim çıktı her hafta ölçüyorum en yüksek 186 çıkıyo, dikkat etsem dahi çıkıyor anlamıyorum hiç bişey yemiyorum yine yüksek :( Allahım yardımcımız olsun bebeğe bişey olur diye korkuyorfm
Em0s slzttr zararlı demeyelim de saçma bence, vucuduna şekeri basıyolar şekerin yğkselecek mi diye bakıyorlar yükselir tabi küçük bir çikolata yiyince yükseliyor kaldıki şekeri vücuda bastıklarında yükselmesin ben yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası
dyt-tugce Mrv135 Mrv135 aşure de şeker içeriği yüksek bi tatlı ama dengelemeyi güzel ayarlamışsınız sıkıntı olmaz o kadardan, sadece nasıl olsa insülin vuruyorum geçiyor diyip vücudu çok insüline bağımlı hale getirmemek lazım o kadar, şimdilil sizde sıkıntı yok maşallah🙏🏻
Mrv135 dyt-tugce İşte iki buçuk aydır tatlı yemeyince artık vücudum istemeye başladı ben de abartmadan böyle bir çözüm buldum. Çok teşekkür ederim cevap için 🙂🙏
Ysmndnz Btl26 o haftalarda bende de çıktı 2 ay diyet uyguladım sonra düzene girdi zaten şuan çok kasmadan yiyorum. O dönemde tatlı şeker çikolata hamur işi pirinç makarna hayatımdan cikmisti . Haşlama et balık haşlama patates sebze yemeği bol salata tükettim meyve günde bir tane en geç saat 3 e kadar izin vardı meyve için. Günde 4 litre su boylelikle şekerim normale dönmüştü ❤️
Usnac1995 Benimde açlıklar hiç 100 ü bile görmedi hep 90 larda. Tokluklar yediklerimden kaynaklı diye düşünüyorum arada yükseliyor arada düşüyor. Suyum falan normaldi 2 hafta önce bakalım inşallah yükselmemiştir. Bugün de ölçücem şekerimi inşallah yüksek çıkmaz 35. Haftadayım insülin falan istemiyorum hiç