nisamom_ Kızlar trendyoldan prodoctor test siparişi verdim uygun fiyata olduğu için eczanelerde aşırı pahallı yorumlarda testler bozuk vesaire yazıyor alıp bozuk çıkan varmı yada doğru sonuç alan ? Tereddüte kaldım kargo yolda görünüyor ne yapsam bilmiyorum
Eldgrn nisamom_ şöyle soyliyim Mart ayında ordan aldığım testleri yaptım ilk yaptım silik pozitif 2 3 4 yaptım hepsi aynı dedim 1 i yanlış olsa hepsi mi olacak o gün kan verdim yokmuş bütün hayallerim yıkıldı öğünden sonra bıraktım ordan almayı kesinlikle önermiyorum
NilAda16 nisamom_ ben de trendyoldan almıştım. Ama satıcı puanına dikkat edin. Bende hatalı göstermedi doğru sonuç verdi çok şükür🥰
nisamom_ Eldgrn yaaa bende yorumları şimdi okudum canım bazıları memnun bazıları şikayetçi yani uygunda aslında şimdi bende yapsam aynısı çıkacak geri iade etsem parayı zar zor iade ediyorlarmış tühh baştan baksaydım keşke ☹️
nisamom_ Aysnr11 yorumların bazıları olumsuz acaba alınan mağzaya göremi bilemiyorum bende uyguna gelsin diye aldım ama bakalım nasıl çıkacak canım eczanede tanessi 30.40 en ucuzu 15 alınacak gibi değilki 🙄
Eldgrn nisamom_ mantıken fiyatı uygun ama öyle darbe yedikten sonra hiç umursamadım fiyatı gittim eczaneden aldım çok kötü yaptı çünkü o kadar zaman sonra o ümide sarilmistim Allah’a şükür şimdi yine hamileyim erken gebelik testine ne marka olursa olsun tamamen inancımı yitirdi en garantisi kaset test ogrebilince ordan da öğreniliyor 5.67 ile kaset testte öğrendim tek güvenim onlara
Aysnr11 nisamom_ Aynen ben normal kaset testleri de trendyol dan alıyorum 10 tanesini 46 tl almıştım en son
nisamom_ Aysnr11 yaa ben 12 taneyi 112 ye aldım kargo yolda deneyince sonuç aynı çıkmazsamı iade yapayım iade günleri 3 iş günümü oluyor acaba 🙄
nisamom_ Eldgrn hayırlısı olsun cnım sağlıcakla gelsin bebişin 🌸 bakalım bi ümitle aldık olmadı kaset test alırım 🙏🏻
Aysnr11 nisamom_ 15 günde iade edebiliyorsun ama kullandıktan sonra kabul edeceklerini sanmıyorum çünkü bazen eczaneden aldıklarımız bile bozuk çıkabiliyor sonuçta onlar da bozuk mu değil mi bilmiyorlar denemeden bilemeyiz
1ciftyesilgoz Trendyoldan aldığım prodoctor test bana yalancı 2. Çizgi gösterdi canım . Ben güvenmiyorum ama inşallah senin işine yarar.
nisamom_ 1ciftyesilgoz canım umarım böyle çıkmaz sewinip daha sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 🙁 hakkımızda hayırlısı olsun 🌸
1ciftyesilgoz nisamom_ öyle valla ben yıkılmıştım kan testimden sonra 🥹 bi de aklında olsun bu test sonradan hayalet çizgi çıkartabiliyor 5-10 dk dan sonrasını kale alma
nisamom_ 1ciftyesilgoz tamam canım anında çıkan çizgi kesindir sanırım 10 dakikada. Sonra çıkarsa geçersiz olduğu anlamına gelir ozaman 🌸 inşallah hayırlısı yaa bu sefer olsun 2kimyasalım war bu yüzden fazla ümitlenmekte istemiyorum 🙁
nisamom_ Aysnr11 ewet canım yapacak birşey yok almış bulundum artık bozuk çıkarsada çöpe atarım eczaneye dewam ederim inşallah doğru çıkarda sonuç 🙏🏻