Tugcebanu _Minikbaby26_ dün geceden beri hurma kaynatıp suyunu içip tanesini yiyorum bugün biraz düzensiz sancım var bel ağrısı ve adet sancısı gibi bakalım gelecek mi 😬
Minnacksevdack _Minikbaby26_ hurma yiyorum , yürüyüş yapıyorum , merdiven inip çıkıyorum. Yapabildiğim kadar tabii. 39+4 teyim. Daha gelmedi 🙊
gulsah_12 _Minikbaby26_ temizlik yaptım camları sıldım halıları sermedim üç gündür yerlerıde elimle sılıyorum hurmada yedim 38.haftadayız hala beklemedeyız 😊
_Minikbaby26_ Dilaraortacc1 hımm sıcaklardan bayılmak üzereyim artık birde mide bulantım oluyor sizdede oluyormu
Dilaraortacc1 _Minikbaby26_ mide bulantısı arada oluyor ama bu ara ilaç kullanmama rağmen krampdan duramıyorum bacaklarım felaket agriyor ya
_Minikbaby26_ Tugcebanu bende hurma yiyorumda insallah bi an once gelirler artik stresde yoruyor dogum korkusuda var
Tugcebanu Dilaraortacc1 ayyyy insallah yarar da hemen yazarımmmm😂 çok zorlanıyorum valla artık bi an önce gelsinler
Dilaraortacc1 Tugcebanu gerçekten öyle hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemistim geçmiyor zaman kendimi taş taşıyor gibi hissediyorum agirliktan