bahaar123 Kızlar 6 aydır deniyoruz bugün regl olmam gereken 2. Gün hala olmadım kasık ve biraz bel ağrısı çekiyorum acaba regl miyim yoksa hamile mi yine negatif çıkacak diye test yapamıyorum biraz daha beklesem mi bilemedim😞
minnakannesi08 bahaar123 2 gün gecikmen varsa erken gebelik testi yap canım sabah ilk idrarla rabbim gönlüne göre versin benimde gecikmem vardı 3 gün çıkmaz ya dedim akşam üzeri yaptığım testte çıktı hemen
Beyzaaaaab bahaar123 Benim adetten bir önce testte çok silik çıkarak sonucum belli olmuştu. Beklemek zor eczaneden bir test alıp yap derim bence. 6 aydır deniyoruz dedin ya yumurtlama günlerini takip ediyor musun
Hallerimvarbenim bahaar123 Canım bilemiyorum ama sana tavsiyem düşünmemen belli ki strese sokuyor seni bu durum bak ikinci günü bel ağrısını gebeliğe yoruyorsun ha belki de öyledir inşallah hayırlısıyla öyledir de 🙏🏻 Ama anladın demi sen benim demek istediğimi stres inan yumurtayı da döllenmeyi de etkiliyor
arirangg bahaar123 2 gün geciktiyse yarın sabah ilk idrarla test yap canım. Doğru sonuç alırsın bu gecikmeyle
bahaar123 minnakannesi08 inşallah canım sağol normalde de reglim gecikiyor yine ona bağlıyorum ama dünden beri ağrılarım var ağrım olmazdı normalde o kafamı karıstırdı
bahaar123 Hallerimvarbenim haklısın ben normalde de çok stresli bir insanım zaten ve budurum da strese sokuyor beni kafama taktım sanırım çok zor ama bir kez düşündükten sonra atmak kafadan nasıl olacak bilemiyorum
Sekerbebekkk bahaar123 ben iki gün gecikmeyle hassas gebelik testi yapmıştım normalde hiç gecikmediği için şüphelenip çıkmıştı