Nergismn Yarın öğlen sezaryen doğumum olucak kızlar ilk olduğu için heyecan, stres hepsi bir arada dualarınızı bekliyorum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🥰🙏
Nihal-can Nergismn hayırlısı ile kucağınıza alın benimde iki haftam kaldı sezaryen için çok mutluyum 2.oğluma kavuşacağım allah nasip ederse💙
Gamzebzkrt01 Bende yarın sabah erkenden kısmetse doğuruyorum çokda korkuyorum ilk gebelik sezeryan belden uyuşma olcak
Melokrks Gamzebzkrt01 Merhaba benm ilk gebeliğim bilmiyorum ilk gebelikte önceden sezeryan olacağı günü falan nasıl belli oluyo neye göre yani
Gamzebzkrt01 Melokrks merhabalar öncelikle şöyle söyleyim öncelikle her iki doğum şeklini biliyorsanız kafanızda karar vermeniz lazım öncelikle ben hep sezeryan istiyordum çünkü normal doguma hiç cesaretim yoktu zaten 35 haftaliga doğru geldiğiniz de doktorunuz size soruyor doğum şeklinizi nasıl istiyorsunuz diye sezeryanse planlı olarak size gün veriyor normalse bekliyorsunuz tabi öncesinde normal yapanlar için çatı muayenesi felan yapıyorlar normal doğuma uygun olmazsanız bile zorunlu sezeryan oluyorsunuz
Melokrks Gamzebzkrt01 Suyumda azalma var yani sınırda erken doğum riskim var ne nasıl olcak bir fikrim yok açıkçası biraz tedirginim yanıtınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰