Pnarvrl merhabalar bilenler duyanlar vardir diye düşünüyorum muhafazakar cok basarili bir doktor salih selman eşi sule selman da biruni ogretim uyesi kdin dogumcu. Bugun aradim 500 tl muayene memorial ve acibadem de dogum gerceklesiyor. Sule hanima gidip memnun kalan hanimlar ya da etrafinda gideni olan fikirlerini yazabilir mi bir de memorial bahcelievler dogum icin bilgisi olanlar paylasirsa memnun olurum ☺️
Elly20 Merhabalar, doktorları bilmiyorum. Ama bende memorial bahcelievlerde dogum yapacağım. Daha önce arkadasımın dogumuna sahit oldum, tertemiz, hemsireleri çook ilgili cok konforlu bir hastane
Elly20 Pnarvrl tabii, doktor dahil değil sezeryan için verdikleri fiyat 9 bin tl. Standart oda fiyatı bu. 2 gece kalmalı, ve doğum sonrası bebeğin ilk tahlilleri ve kontrolleri dahil. Kuaför ve yemekte vardı sanırım içinde
Pnarvrl Elly20 fiyat cok iyi ama her doktorun fiyati ayri mi demek istediniz. Benim istedigim doktor orayla anlasmaliymis ama telefonda fiyat bilgisi alamiyorum az cok fikir edindim sagolun herhalde doktorla beraber 13 15 arasi
Nazendehanim Elly20 doktor dahil değil ne demek ,yani hangi doktor denk gelirse mi , valla ben çok daha uçuk fiyat bekliyordum hastane otel konforunda çünkü . Ben bahçelievler Medipol takipliyim orda da sezaryan 7800 . Hastaneye göre çok uygun bir fiyat sanki 🤔
Elly20 Nazendehanim doktorumuz dısarıdan gelicek, hastanenin doktoru değil. O yüzden doktora ayrı ücret ödenecek. Sadece hastane kullanımı için verdikleri fiyat bu:) doktor dahil 30 bin tl gibi bir ücrete denk gelicek
Elly20 Pnarvrl doktordan doktora değişebilir durum. Benim doktorum kendi alacağı ücreti de katıp yaklasık 30bin₺ dedi