Merhaba arkadaşlar foruma hamileliğimin ortasında katılmıştım sürekli spinal sezeryan doğum hikayelerini okurdum ve doğurduğumda sezeryan isteyen herkesin içine su serpmesi için bende yazacağım dedim. 15 Ağustos saat 10:00’da planlı doğumuma alındım belden iğnem yapıldı gram acı yok sivrisinek ısırığı gibi 😌 10 dakika bile geçmeden komple uyuştum sondam takıldı yine asla acı yok doktorum geldi öptü sarıldı yerine geçti 3 bilemedim 5 dakika sonra bebeğimin ağlamasını duydum dedim heralde yan ameliyathaneden geliyor doktorum perdenin üstünden bebeğimi gösterince ne zaman oldu ya dedim öptüm kokladım yok böyle bir his 🥰 çekiştirme hissettim karnımda ama asla korkulacak kadar değildi, neyse bebeğimi temizleyip yukarı çıkardılar benimde 10 dakikaya dikişlerim atıldı odama çıktım. Gelelim karına bastırma olayına bu konuda o kadar şey okudum ki aman allahım dedim nasıl dayanacağım korkudan hemşiremin kolunu tuttum acırsa sıkarım diye ama dayanılmayacak bir acı değil içinizdeki kanı akıtıyorlar bu işlem 2 kere yapıldı sonda çıktı sadece yanma hissettim hemen geçti sonra ben ayağa kalktım yürümeye başladım bile 🧿☺️ Bebek sağlıklı ben gayet pozitifim evimize geldik ilk iki üç gün bel ve baş ağrısı vardı ağrı kesici içince geçiyor zaten asla abartılacak bir durum değil yani demem o ki korkmayın korkarak girmeyin o doğumhaneye siz kendinize inanırsanız süreç çok güzel ilerliyor sonra mis gibi bebeğiniz kollarınızda uyuyor 😍