Nis M_A bende cok düsündm 😁 omuzları nasıl cıkıyor diye düsün düsün kafayı yedim 😀😀 valla rabbim öyle güzel ayarlıyorki kanala düstümü 3 ıkınmayla hop cıkıveriyor zaten cocuk baskı yapıyor çıkmak icin 😄 sen o an hic düsünmüyon ordan nasıl cıkacak diye
Annesininportakali53 M_A kız neresi küçük valla başta bende öyle diyorum ilk gebeligim 25 haftalik hamileyim ama 10 cm e ulaşınca zaten dogum oluyor 10 cm ne demek zorlarsa bide kesi oluyor 😬 yani ben nasıl çıkmasına değil de herseyin bir amaç uğruna yaratıldığını güzelliği hayran kalıyorum imkansiz gibi görünen hersey mucize gibi halloluyor Allahın işi inşallah sagsalim zamanında alırız kucagimiza
hemsiree M_A vajina düşündüğünüzden çok daha esnek bir yapıya sahip. ha ilk doğumların çoğunda zaten epizyotomi dediğimiz kesi atılıyor tabii. normal doğum için dikişsiz doğum demek de yanlış olur. bir çok kadın vajina deformasyonundan kaçındığı için sezaryen tercih ediyor zaten
Nis M_A birde acılma 10cm oldumu bu bıngıldak dedigimz kemik yapısı ic ice geciyo kafa iyice kücülüyo 10 cm den kolaylıkla geciyo dogru ıkınma olması lazm cıglık atarsanız vay halinize
girl_boy_annesi M_A valla çok garip ama çıkıyor🤣 bence bütün mesele oraya gelene kadar😪 ben Doğum videosu izlediğim zaman o son an zor sanırdım ama sadece hafif yanma hissi oluyor hiç enfeksiyon kaptın mı çişini yaparken vajinada bi yanma hissi olur o kadarcık bi acı 🥰
Deletedmom_33 M_A 10 cm açılma oluyor. Yeterli olmazsa kesik atılıyor diye biliyorum. Ben Sezeryan oldum ama normal denemeyi isterim içimde kalmasın diye 🤣
Dilayyyyy M_A cok da guzel cikiyor merak etme 😊😊9 cm ile dogumhaneye girdim 10 dk dogurdm ve catim dardi bebegmde iriydii biraz dogru nefes dogru ikinma cikiyor ve ben dogm yaparken herseyi cok net bir sekilde gördüm rabbimin mucizesi
Usnac1995 Dilayyyyy doğru nefes ve ıkınma egzersizlerini nasıl yapabilirim. Doğum konusunda kendime hiç güvenmiyorum:(
Mebrure Ben video izledim baş çıktıktan sonra ilk bir kol,omuz sonra diğeri çıkıyor.ikisi ayni anda çıkmıyor kolların 😃 bakalım umarım güzel açılmamız olurrr bir ıkinmayla çıkar bebisler🌼
Misssitare Mebrure bende normal doğum istiyorum ama bilmesem daha iyi diyorum. Hayallerimdeki görüntü kalsın istiyorum. Ikıncaz çıkcak gibi😅😅
Gizemasil0 M_A ben gebelik okuluna gidiyorum. Hocamız çok rahatlattı bu konuda bizi. Bebeğin en büyük yeri kafası ve kafasına bıngıldaktan ötürü çıkarken kafa tası birbirinin içine geçerek daralarak geliyormuş. Korkmayın telkin edin kendinizi. O an bir çok şeyi hissetmiyormuşuz bile adrenalin hormonundan. Herkesin doğum hikayesi farklı kimseyi dinlemeyin.
marnus Gizemasil0 kaç haftalık hamileyken çağırıyorlar gebelik okuluna? Eğitim ne kadar sürüyor acaba