Melegimm38 Tahlil sonuçlarım hakkında bilgi almak istiyorum doktor randevuma daha 2 gün var merak ediyorum sonuçlar iyi mi ilk hamileligim anlayan var mi aranizda.
Deletedmom434 deletedmom734 tam bende yazacaktım da bu internete işlenen tek başına bir anlam ifade etmeyen ikili test sonucudur diye yazmadım
Melegimm38 Deletedmom434 yok ikili test sonucu degil canım kan aldilar benden sonuc 1 hafta 10 gun surer dediler onun degerleri cikmis da doktora gitmeme de 2 gun var merak ettim birsey var mi diye ogrenmek istedim ilk hamileligim biraz evhamlıyım 🙈
Melegimm38 Deletedmom434 glikoz neg Protein neg Bilirubin neg Urobilinojen normal Lokosit neg Bld 2+ Ph 6.5 Keton neg Nitrit neg Eritrosit mikroskobisi 14 Lokosit mikroskobisi 2 Bakteri 0 Epital 15 mukus 32 Yassi olmayan epital 0 Hyalen silindir 0
Melegimm38 Deletedmom434 wbc 8.4 Neu 5.7 Lym 2.0 Mono 0.5 Eos 0.0 Baso 0.1 Rbc 5.5 Hgb 13.3 Mvc 78.0 Mhc 24.2 Mchc 31.0 Alt 44 Üre 14 Anti hbs 134.2 Anti cmc igg 169.7
Deletedmom434 Melegimm38 idrar testide vermişsin sanırım test güzel çıkmış kan testinde kanın biraz düşük anti hbs anti cmg img de normal
Melegimm38 E nabiz da tahlil sonuclarima baktigimda bazilari kirmiziyla gozukuyor ve anti hbs anti cmv falan netten arastirdigim kadariyla çocuğa zarar verir birde bagisiklik falan diyor korktum bende gercekten iyi mi sonuclarim canim ya gurbetteyim tek basimayim o yuzden cok tedirginim hakkini helal et
Deletedmom434 Melegimm38 bağışıklık diyor o sonuçlar için yani onlara karşı bağışıklığınız var bir zararı olacağını sanmam bende bebek hemşiresiyim pek tahlil yorumlamadım az çok iyi kötü biliyorum ama..
Melegimm38 Cokkk teşekkür ederim ALLAH gönlüne göre versin inşallah canım cok sağol peki bu tahliller bir hafta suren tahliller mi
Deletedmom434 Melegimm38 bunlar normal bakılan tahliller bir haftalıklar hangileri bilmiyorum bana yapılmamıştı