Melikezturk Doktorum bana imom omega diye bir multivitamin hapı verdi içinde bir sürü vitamin var ve ilk defa kullancam ve baya büyük hapi ilk gebeligimde decavit vermişti bana doktorum Gerçi onuda fazla kullanmadim 4.cu ayimda dusugum oldu şimdi 9 + 6 haftaligiz çok şükür
DilarArslan Melikezturk 4.ay mı 😔 çok üzüldüm neden düştü acaba biliyor musunuz? Ayrıca ben de decavit kullanıyorum diğer ilacı hiç duymamıştım
Figennn Melikezturk 18+4 benimde büğün kanamam var çok korkuyorum bebeğime birşey olucak die😢 sizin düşüğün sebebi ne acaba belirtiniz varmıdı düşük yaparken. Çok üzücü bir durum Allah sabır versin🙏🏼 Allah sağ salım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşAllah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Melikezturk DilarArslan rahim ağzı yetmezligi var bende canım ondan bu gebeligimde de düşük tehlikem var ekimin 16 sinda gel dedi 2li test yapılacak sonuca göre rahime dikis atilcak dedi doktorum bakalım hayırlısı
Melikezturk Figennn yok canım bi anda rahim ağzı açıldı düşük başladı bende rahim ağzı yetmezligi varmış genelde ikinci bebek de anlaşılıyor bu durum o yüzden rahime dikis atilcak ekimin 16 sinda 2 li test de yapilicak bakalım hayırlısı