ayse07ali Bu aventin biberonlari cam ve plastik iki çeşit hangisini ve hangi boyunu almalıyım karar veremiyorum ilk etapta sütümü sağmam gerekirse küçük boy ile versem meme reddi olmaz demi bebekte kullananlar tavsiye verirse sevinirim
Elisam123 ayse07ali ben plastik olanın küçüğünü almıştım çünkü bazı bebekler biberon reddi yaşıyor ki bebeğim de öyle oldu 4 ay falan besleyebildim biberonla sonradan bıraktı
Birgul ayse07ali ben cam almadım plastik kullandım ilk etap için 125 ml olanı tercih ettim ve meme+mama şeklinde gittiğimiz için şırınga beni çok yordu ve biberon aldım mecbur çok şükür meme reddi yaşamadım.
Kubra_miray_szr ayse07ali ben dun E bebekten baktim cam olani 250 tl plâstik olani 140 felandi buyuk boy olanlardı ikiside Ama yeni doğan ve 0.6 aylık aynı değil birinde 2 delik var mama çok geliyor yeni doğanda 1 delik var az geliyor onu al Nuk da güzel onuda deneyebilirsin
Bluesky-mom ayse07ali ben avent cam büyük aldım. Yeni doğan emzik aldım yedek. Cam daha sağlıklı. Ağır çocuk tutamaz falan diyen çok oldu. Zaten başlarda ben tutacağım. çocuğun tutamayacağı kadar ağır da değilmiş bence. Arkadaşımın bebeğine verdim doldurup😃 tutabiliyor
KayraVeAnnesi_06 Ben plastik olanını aldım iki boy ( 125ml - 260ml )olarak cam bana çocuk ilerde tutmak isteğinde ağır geleceği İçin tercih etmedim 🙏🏻🌸
yeknu Ben cam büyük olanı aldım. Başlık kısmknda 2 delik var yenidoğan için uygun değil. Onun için 1 delikli başlık aldım. Zaten uzun süre aynı emzik kısmını kullanmayacağım sürekli değiştireceğim için böyle tercih ettim.
Zynpcbi ayse07ali ben avent hem cam hem plastik aldım ama kızım süt pompasının biberonunu kullanıyor lansinoh onlar büyünceye kaldı cam bende önermem