NazMH 10mm’di :( 5 gun hastanede yattim, ciger gelistiriciler, serumlar, nst’ler… Simdi evde dinleniyorum magnezyum ve progestan aliyorum 34 haftalik oldum, gecen gun kontrolum vardi 14mm olmus. Ama 34ten sonra zaten kisalmaya baslarmis.
ays-e Bebekdelisi bence iyi benim 14.haftamda 28ölçülmüştü sonra öyle kaldı 10hafta kadar 24.haftamda 16mm dedi dikiş dedim geç kaldık ilaçla devam edicez dedi direk doktorumu değiştirdim. Değiştirdiğim doktorum da önermedi 24.haftada acil serklaj olanlar da duydum ama doktor riske atmaya gerek yok dedi keseye denk gelme ihtimali artar normal sürecek doğumu tetikleyebiliz dedi
Bebekdelisi ays-e onu duymuştum hatta daha kötü sonuc olabılırmıs ileri haftada ama bu kadar detay bılmıyordum cok teşekkür ederim size merak ettiğim hersey açıkladınız allahım saglıkla zamanında kavustursun evladınızı size🤲🏻
Ball1903 Melismelo 32 de 27 mm gayet iyi canım benim 30 da 27 idi çok ağır iş yapmadan kendimi eve kapatmadim 35 olduktan sonra da saldım şu an dört dönüyorum 39 oldum hiç canını sıkma 27 mm gayet güzel bir rakam o rakamla ben yatmadım bile normal hayatıma devam ettim çok yürümeden ağır kaldirmadan
Nazife03 Melismelo bn serkrajliyim cnm 12 mm di 21.haftada bugun kontrole gittim 32+2 deyim 29mm dedi doktorum
Sarliflz Nazife03 merhaba bende serklajlıyım 13 mm benimde 15. Haftamda oldum ameliyatı şuan 23. Haftalığım süreci nasıl geçirdiniz hep yattınız mı ? Bazen çok endişeleniyorum inşallah sizin haftalarınızı da görmek nasip olur
Nazife03 Sarliflz merhaba cnm inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız ben serkraj olduktan sonra ilk iki ay hep yatmaya çalıştım bur tek yemek ve tuvalet için kalktım ara sıra oturdum uzun süreli olmamak şartıyla son 2 3 haftadır normale biraz daha döndüm kendimi zorlamamak şartıyla yemek çamaşır bulaşık vs yapıyorum gün içinde bunlari yaptıktan sonra mutlaka en az bir saat yatiyorum her iş yaptıktan sonra öksürme büyük abdeste ıkınma cinsel ilişki yasak zaten doktor dışında dışarıya çıkmıyorum çok fazla bu şekilde cnm genel olarak
Sarliflz Nazife03 banada doktor mutlak istirahat dedi sürekli yatıyorum yemek duş lavabo kalkıyorum bi 30 lara gelsem bende ufaktan hareketlencem inşallah 🙏😊 doktor 34 ü görmeye bakalım dedi geçen hafta sadece dikişler tuttuğu için bebeği 😔aklıma türlü türlü senaryolar geliyor tabi
Nazife03 Sarliflz korkmayın aklınıza kötü bir şey getirmeyin korktuğunuz gerçekten başınıza geliyor çünkü olabildigince pozitif düşünün stres yapmamaya çalışın
HavvaNur42onrn Melismelo normal dedi zaten haftan ve bebeğin kilosu iyi durumda doğsa da sıkıntı olmaz diyorlar
HavvaNur42onrn Ilkannelikbu hiç bişey demediler canım onde iki hafta kiloda 3 kg 36 olduk şimdi normal doğum dedi