Pineapplee izobellaaa-_- size nasil tam rakam veriyorlar yaa 🤦🏻♀️😂😂 bana arada bir değer veriyor hep doktorum mesela 2 ila 2.300 arasi şuanda diyor
Kubgkm izobellaaa-_- ohh ne güzel bakalım benim doktorumda 34den sonra her hafta gelceksin demişti özel mi seninki
Mlkysf izobellaaa-_- doktor iyi dediyse iyidir dicem ama insan gene bakmadan edemiyor analık işte 😅 benim 34+1 de 2780gr dı 51 cm boyu🙈 boyu 38 haftayla uyumlu çıktı eşim tarafi uzun biraz sanırım onlara çekecek benim kiz 😅
izobellaaa-_- Mlkysf ay benim eşim tarafı hep kısa bizim taraf hep uzun benim oğluşum baba tarafına çekti galiba 😭😀 neyse sağlıklı olsun da ne yapalım
izobellaaa-_- Kubgkm evet kuzum ilk aydan paket aldım iyiki almışım muayene fiyatları aldı başını gidiyor
Svilayy izobellaaa-_- bende bugün özele gittim boy 46 cm kilo 2288 gr çıktı. Tıpta özel takipliyim normalde doktorum kilosu iki hafta geriden geliyor demişti 32+6 da 1770 gr çıkmıştı. Bugün ki doktor da haftasıyla uyumlu dedi hangisine inanayım bilmiyorum 🤷🏻♀️
izobellaaa-_- Svilayy yani biraz geriden galiba çünkü hep okuyorum o haftalarda biraz daha çok oluyor valla benimki de çok almamış gördüğüm kadarı ile 😭