bollysena Bizde durum 36+5 artik oyle bir ağrıya sahibim ki bacaklarim tırın altında kalmiscasina carpilmis gibi agriyor kalcalarim felaket sekilde kuyruk sokumunun sağ tarafı yuzunden ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum birde arada gelen o sancilarla tavan yapmış durumdayiz var mi benim gibi olan🤔😐
Tgbabsra bollysena 34 teyim geceleri ve sabahları agrım daha çok azıyor ayaklarıma basamıycakmıs gibi agrıyor böyle çok sıkıntılı bir durum acaba benim de mi erken dogacak benim kinin kafası yukarda ayaklar aşağıda
GzdeBilgeYlmaz bollysena bende 34 ün içindeyim benimde son zamanlarda sağ kalçam ağrıyor inanılmaz bir ağrı otururken kalkarken yatakta dönerken bıçak saplanır gibi bir acı😔 ve birde ona eşlik eden çatı ağrısı bilmiyorum ki erken mi başladı bizim ağrılar
eCeCik bollysena ya bende bugün 36 haftalık oldum sizin söylediğiniz belirtiler yok sadece sağdan sola dönerken çatı ağrım oluyor o kadar acaba sizin doğum mu yakın yoksa bende mi bi anormallik var 😕
bollysena Tgbabsra valla bilmiyorum ki dedigin gibi sabah aksam hic fark etmiyor agliyacam artik durmuyor o derece sag bacagimda sag kalcamda daha fena bu nasil gececek biri yardim etsin 😔
bollysena GzdeBilgeYlmaz bence tam zamani sanirim benim iki haftadan beri var neredeyse simdi dahada fazlalaştı duramayacak kadar fena bilmiyorum napacagim 😣
bollysena eCeCik erken dogum habercisimi bilmiyorum evet çatı agrimda oluyor dedigin gibi dönerken cok zorluk çekiyorum benimki çoktan ters dönmüş valla 37 olsun da gelsin artik gercekten 😔😔
bollysena Tgbabsra yürüdüğümde biraz açılıyor gibiyim ama her dk da yürünmüyor ki bende evde aklima geldikce hareketler yapmaya calisiyorum
Tgbabsra bollysena evet öylede yürüyünce açıklıyor eve gelince yürüdüğüm içimin daha çok sızlıyor sanki