GoktugAlp cennetmelegininannesi afiyetler olsun canım bende kuruttum Yurtdışındayim yinede kuruttum çok severim bol etli yanına da biber dolması mis gibi olur ama ben kış aylarında seviyorum 😄🤰
Nazendehanim tontonhanim dünden taze fasulye ve pilav var bugün aşure yapacağım bir de bir düdüklü kadar domates sosu yapacağım ,bu kadar fedakâr olmak istemezdim 😂😂
Ysm0307 cennetmelegininannesi çiğ köfte den siz yemeyin ben canım çekti yedim bilmiyordum ama gebelere yasak grubandaymis
FundaKsm cennetmelegininannesi ben de misafir olayım mıııı😂😂😂😂 kız maşallah iştahım kabardı okurken ağzımı şapırdattım 😂😂
GoktugAlp Nur79 sarımsak biber salçası domates salçası karabiber tuz kekik sıvı yağ patates kırmızı kapya biber iyice karıştırdım akşama fırında pişiricem yanına pilav çok güzel oluyor canm dolapta şimdi bekletiyorum bekletince tadı mükemmel oluyor tavsiye ediyorum
sevggialan Az önce başka bir başlıkta mantı konuşuluyordu alıp mantı yapıcam galiba bu sıcakta ağır gelmese bari :)))
sinoli tontonhanim Sebzeli bulgur pilavı (taze fasulyeli, biberli, domatesli, patatesli) 😅 Bol sarımsaklı cacık Turşu Eşime de geçenler de kalan köfteyle hamburger yaptım bölüştük kaçamak yapıp 🤭
tecrubesizanneadayi12 030323-brck tava ve lahmacunu görünce acaba adıyamanlı mısınız dedim ama yakınmış😍🥰ay çok şanslısınız orada lahmacun pişirtirebileceğiniz fırınlar var benim yaşadığım şehirde yok malesef😬ve ev lahmacununa bayılırım dışarıdan lahmacun yiyemiyorum ☹️benim yerimede yiyin lütfen😍
030323-brck tontonhanim gebelikten dolayı normalde etsiz yemegim olmaz et tavuk balık en az haftanın 2 günü olurdu tam koku hassasiyeti başladığı dönem bayrama denk geldi herkes kelle karın temizlerken koktu tiksindim yiyemiyorum
tontonhanim 030323-brck hmm geçer insAllah yaa zor valla böyle ben atlattım o günleri darısı sana olsun🥰