Lizbonn tontonhanim hiçbişey bu sıcakta yemek bilr yiyemiyorum yapmıyorum da 😂 meyve ve salata takılıyoruz
cennetmelegininannesi tontonhanim Mercimek çorbası Kuru dolma(patlıcan biber,) Yaprak sarma Çiğköfte Fırında köfteli patates Pilav Salata ayran Midye tatlısı 🥰 Akşama misafirlerim var💃💃
GoktugAlp cennetmelegininannesi afiyetler olsun kuru dolma gider mi yazın bende yapacsktim Geçen yaz diye dedim gitmez
Ysm0307 cennetmelegininannesi çiğ köfte den siz yemeyin ben canım çekti yedim bilmiyordum ama gebelere yasak grubandaymis
Lizbonn tontonhanim İşte yiyemedigim icin ugrasmıyorum bile 😬😬 bu sıcakta hele et tavuk yemeklerini görmek dahi istemiyorum nedense
cennetmelegininannesi tontonhanim yaprakları ve dolmaları akşamdan yaptım bugün pisiricem 🤭 çiğkofte eşimden bana kalan tatlı ve diğerleri bugün için 😂
mavisinprensesi20 tontonhanim bizde artık yemek yok yapmıyorum öyle bir karar aldım kendime birazdan kısır yapıp yerim 😂😂😂 akşama bişe yok eşim kısır yemiyor
tontonhanim mavisinprensesi20 oh valla 😂😂 ne zamandır kısır yemiyordum aklıma geldi bak 🤭 kocana yemek yok o zaman