-Miracle- Arkadaşlar artık yavaş yavaş göbeğim çıkmaya başlıyor ve calısan bir bayanım internet üzerinden çok alternatif bulamadım hamileler için önerebileceginiz internet mağazaları yada tayt pantolon önerileriniz var mı
AslanBebeginAnnesi -Miracle- e-bebek’te hamile tayti var asiri rahat canim mutlaka tavsiye ederim ustelik su an 50 ₺
Ktiryaki -Miracle- 35 haftalık hamileyim izne yeni ayrıldım bir tane hamile kıyafeti almadım lastikli pantolonlarım vardı onları giydim üstüne kimono bol tunik
beyzagl44 -Miracle- e bebek hamile taytı iki tane aldim tüm hamilelik geçti 😂😂👍🏼👍🏼 gecenlerde 30 tl falandi
mommytobe_ GoktugAlp varmis askim gecen instadan bi kiz ordan alisveris yapti izmirde oturuyo ben de sasirmistim baya ama iyi oldu shein in esyalari cok guzell🌸🌸
-Miracle- mommytobe_ gelmesi uzun sürüyor mu acaba canım sen hiç verdin mi ordan baktım şimdi gerçekten çok güzel ürünler var tam istediğim gibi 🥰🤌🏻
mommytobe_ -Miracle- 5-6 gun suruyo guzelim bekleyebilirim diyosan dusunme al kalitesi cok iyi cikiyo
-Miracle- AslanBebeginAnnesi canım iki tane var biri panelli tayt diyor digeri dikişsiz diyor hangisi senin dediğin
beyzagl44 AslanBebeginAnnesi yok benim dediğime baktim halen 30 tl hepsi burada e bebekte baby mom tayt diye aratin cikar
EsraBaykara -Miracle- iç çamaşırı ihtiyacınız da çok olacak. Günlük ped enfeksiyondan dolayı çok önerilmiyor. E-bebek den aldım ben hem külot hem emzirme sütyeni. Çok memnunum hem de fiyatı uygun. Lcw de 1 sütyen fiyatına e bebek de 2 adet alırsınız.
-Miracle- EsraBaykara gerçekten e bebek çok uyguna geliyor baktım da şimdi diğer yerlere göre fiyatları çok iyi 👍 teşekkür ederim bu arada bilgi için ☺️