Rapunzelinanasi mavisinprensesi20 buna net olarak bir rakam verilemez. Belli hafta aralıklarla değişir çünkü. Hatta belki de her hafta değişiyordur 🤷🏻♀️ Son haftalara girdikçe bebeğin kilo alımı da artıyor. Doktorunuz iyi diyorsa sadece onu dinleyin bence bunlara takılırsanız hamileliğiniz zehir olur 🌸
Srdm mavisinprensesi20 değişiyor o canım benim 16 haftada 190 gram 20 de 325 24 te 825 gramdı haftaya bi dahaki kontrolümüz
mavisinprensesi20 TeoMom 20+5 olduk canım merak ettim mesela geçen hafta 19+5 te 310 gr di önceki hafta 270 40 Gr almıştı da merak ettim🤗
mavisinprensesi20 Rapunzelinanasi takılmadim ama meerak ettim bir haftada 40 Gr almıştı da birde Perşembe detaylı var o gün kaç olur acaba diye aklıma geldi 🤭
TeoMom mavisinprensesi20 Değişiyor canım benim de mesela 18+0 da 226 19+3 te 300 gram olmuştu 10 günde 70 gram almış sonra 21+4 te 450 22+3 te ise 500 gram 6 günde 50 gram almış ultrasonun ölçümüne göre değişiyor yanılma payları oluyor ona çok takılma önemli olan günüyle uyumlu mu öyleyse hiç dert etme🥰
mavisinprensesi20 TeoMom anladım canım haklısın aklıma nerden geldiyse bu 😂 çok şükür günüyle uyumlu 🥰
sumeyyepy Değişiyor ilk haftalarda az az alıyor ilerleyen son haftalarda hızlı kilo alıyor haftaniza göre doktorunuz normalini, haftaniza uyumlu olup olmadığınızı söyler zaten
sumeyyepy https://hamilesorucevap.annelertoplandik.com/?qa=blob&qa_blobid=12953940741998878882 haftalık bebek kilosu diye bakarsanız googleda çıkıyor☺️
TeoMom Ahsenmom Evet canım biraz sık gidiyorum on veya on beş günde bir rahim ağzı uzunluğu ile ilgili riskim var ilk bebeğimi de bu yüzden kaybedince sürekli kontrol etmemiz gerekiyor