Bunu yazmayı çok bekledim ama fırsat bulamadım biz bugün 34 günlüğüz 🥰 doğum hikâyelerinde hep okurdum ayrı bir enerji geliyor diye benim tam tersi enerjim bitti o gün kendimi kötü hissediyordum covid olmuştum 5. günümdü uyku tutmadı gece 2 de yattım sanki yol tutmuş gibi başım döndü midem bulandı zorla uyuttum kendimi 3.20 gibi altıma kaçırıyorum zannettim hızlıca kalktım suyum geldi banyoya kostum banyoyu yıkamışım gibi su aktı ben bu kadar olduğunu bilmiyordum ağrım yoktu sadece su geliyordu duş aldım hazırlandım hastaneye gidecekleri arabaya gönderdim gayet normal bir şekilde çıktım evden 4.30 da yatışım yapıldı vitamin serum takıldı çatı muayenesi yapıldı 3.5 cm acilmam vardı zaten 3 haftadır lavman yapıldı 8e kadar bekledim sancım gelmedi suni sancı takıldı az actı serumu 9 gibi sancılarım başladı siddetleniyordu hemşireler doktoruma sezeryana döner dayanamaz hocam demişler çok ağladım kıvrandım kendi ebem 11 de geldi kalçadan damardan birde seruma iğne yaptı suni sancıyıda direk damara bağladı ben artık bitmiştim ağzım kuruyor su vermiyorlar eşim gizlice ağzımı ıslatıyor yere çarşaf açtılar secde ve tuvalet pozisyonu bel masajı yaptılar tuvaletim geldi yapamadım sonda takıp boşalttılar bebek kanala inmedi açılma 5 cm oldu ağladım normal olmayacaksa bu acıyı cektirmeyin girelim sezeryana dedim ebem olmaz sen yaparsın dayan dedi çatala alim hadi bakalım açılmana dedi beni rahatlatmak için demiş eşime dogurtmaya gidiyoruz demiş iki elinin 3 parmağıyla pelvik masajı yaptı bebek kanala girdi 8 cm oldu sonra ıkın dedi acıdan 3 kez bağırdım bağırma çocuk nefes alamaz nefes al diyor ama ben covid olduğum için burnum tıkalı alamıyorum kenarlardan sıkıca tut ıkın dedi son gücüme kadar ıkındım olmadı 40 dakika böyle geçti benim son gücümde bitmişti artık gözlerim kaymış eşim toparladı ebe doktoru çağırın bebek geliyor dedi doktorum geldi cesaretlendirdi son 8 kez falanda onda ıkındım kesik attı kafası çıktı ıkınma kendi gelsin dedi bir anda ıkın dedi ama benim sancı gitti o anda yapamadım sancısız ıkınamıyorsunuz maalesef neyseki sancı tekrar girdi ıkindim bebeğim geldi doktor canın biraz daha acicak dedi eşini çıkarıp dikiş atacakmıs hiç hissetmedim karnima basacaklardı son kalanlar çıksın diye sesim kısılmış bayilcam yapmayın dedim kafam düştü tamam ama kanaman uzun sürer dediler sürsün dedim gerçektende kanamam hala devam ediyor zordu ama sonu güzeldi🥰uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirm ☺️