esmaozdemir76 Efulimm2608 yigenimin adı çınar çok yaramaz sayılmaz ama çok iştahlı ve hareketli bı çocuk cilveli cilveli konuşur çok hoşuma gider oğlum olacak ona benzesin isrtiyorum
Efulimm2608 esmaozdemir76 Yaa🍃☺️ Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah canım 🌸🙏🏻Eşimde çınarda karar kıl diyor 🤭
mercimekmi Efulimm2608 bir tanıdığımızın oğlunun adı çınar çocuk yaramazlıktan düz duvara tırmanıyordu
xxx78 Bizde çınar koyucaz aynen oyle soyluyolar ama cinar isminin enerjisi vrya anlaminda bn bisey bulamadim slakasi olmadigini dudunuyorum bakalim yaniliyorsakta gorucez 😁 sma ezan okuturken muhammed cinar diye okutucam
Nidakorkmaz Efulimm2608 hayatımda gördüğüm en sakin çocuk diyebilirim sadece desibeli oldukça yüksek 😂
Efulimm2608 Nidakorkmaz Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️Bu konuda çoğu kişi ikiye bölünüyor bakalım artık 😄 39 oldum heran bekliyoruz 🙏🏻🌱
HavvaSonmez03 Efulimm2608 bence onla alakası yok canım çocuğu nasıl eğitiğine bağlı olur her çocuk yaramaz olur bi çınarlar değil 😊
Efulimm2608 HavvaSonmez03 Çok güzel söylemişsin canım gerçekten de öyle 👍🏻🥰Eşimde ağzımdan ilk çınarı duydu onunda içine sindi öylede kalsın diyo başka isim arayışına girip akılını karıştırma diyo🙈☺️
Efulimm2608 Slamdmr Yaa😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻Bende 39.haftaya girdim bugün heran bekliyoruz 🥰🍃
Efulimm2608 @“xxx78”#p23890 Hayırlı olsun hakkımızda canım🤭😄 Geneli o şekil diyoda iyi huylu da var sansımıza artık😍🙏🏻Çok iyi düşünmüşsün Muhammed Çınar da hoş aslında 🥰
Kubrar33 Efulimm2608 Evet benım yakısıklı bı çınarım var hıc yaramaz degıl bana asırı duskun asırı merhametlı duygusal ve tek lafımla hemen bırakıo yaptıgı yaramazlıgı
Efulimm2608 Kubrar33 Yaa☺️Ne iyi hep böyle devam eder inşallah canım🥰 Adıyla sağlıkla buyusun kuzucuk🤍🙏🏻
Kullanici1 Efulimm2608 bende afra koycaktim ilk kızıma çok yaramaz oluyor lar mis dedi gereksiz biri niyese dinledim onu koymadım
Efulimm2608 Kullanici1 Ya isim konusunda biz anneler genelimiz öyleyiz aslında çok düşünür çok danışır, araştırırız ve bu yüzden aklımızda çok karışırr🤭😄