mucizeolsunn 2prensesannesiiii bizden de bunları istedi malesef şehir Hastanesi’ne bi türlü randevu bulamıyorum başka hastaneye aldım yarın gideceğim bakalım ne yapacaklar 3 kimyasal desem bakmazlar mı acaba düşük mü demeliyim
2prensesannesiiii mucizeolsunn bilmiyorum o kadarını ben 2 kimyasal 1 kürtaj demiştim sıkıntı çıkmadı testlerim yapıldı 🙏🏻 Ama doktor istediyse yaparlar canım özelde yapacaksan onlar direk yaparlar ücret alıyorlar ya onlara fark etmez 1 2 3 düşük
S1907 mucizeolsunn kimyasal olduğunu söylersen yaparlar benmde 2 kimyasal 1 düşük vardı yaptılar,öyle çok soru sormuyolar zaten
boymomyz mucizeolsunn Hematoloji bölümünde yaptırdım . Trombofili paneli , kromozom ve gen istiyceksin canım . 1 ayda çıktı . Bi kaç arkadaşımıda yönlendirdim başka şehirden onlarda aynı şekilde yaptırdı .
boymomyz Nazendehanim kız bende eşli yapmadılar 😂 neyse neyimi doğru yaptılar dicem şükür hala yaşıyorum 😅
Nazendehanim boymomyz sen bu alanda yasayabilecegin bütün yanlışlıkları yaşadın bacım hatta yaşamayacaklarini da 😂
Minik1Civciv mucizeolsunn ben gittim doktorum yaptırmamı söyledi iki kaybım da var dedim kromozom analizi ve pıhtılaşma testi yapmak istiyorum dedim yaptılar
mucizeolsunn Minik1Civciv kağıda yazdı doktor kromozom analizi ve pıhtılaşma istemişti direkt onu versem yaparlar herhalde
boymomyz Minik1Civciv Napıyım kuzum kendime olmayan faydamı başkalarına veriyorum 😂 Sen napıyorsun buralarda 😅
Minik1Civciv boymomyz hahaha olur olur olacak merak etme ben inanıyorum Rabbim seninde gönlüne göre verecek inşallah ♥️🙏🏼 Geziniyorum bende Napim 🥰
boymomyz Minik1Civciv Oh oh gezin kuzum bende adetim nasıl gelecek diye bakınıyorum hastane yerine burda geziyorum 😂
boymomyz Nazendehanim Ahahahah demi kuzum 😂 neyse smdide adet olmadım onu araştırmaya geldim 5 gün geciktim kuzum 😅 Her ay baska bisey araştırmaya geliyorum 🤭
Nazendehanim boymomyz şey diyorlardı forumda adet gecikmesine rahim kendini gebeliğe hazırlıyor ,hayır olsun inşallah öyledir 😍
boymomyz Nazendehanim onuda gördüm kuzum 🥰 . Valla 5 günüm gecti yine hastane bakmadı biride yarım yamalak bakıp yolladı 😂
Nazendehanim boymomyz Allah’a emanet ama bu bir yerde sende kafaya takma olayını aşacak hastanede yaşadığın durumlar genel hayatına yansıyacak daha rahat biri olacaksın öyle düşünüyorum 😅