Smybbs Dün ikindinden beri sürekli avuç içi kadar çamaşırım ıslanıyor sürekli su gbi.. İdrar değil eminim çünkü peceteye silince çamaşırıma damlayinca sarı oldgunu görüyorum.persembe kontrolüm var beklesem mi yoksa gitmeli miyim. Sancı vs yok ara sıra kasılmalar geliyor bir haftadır
Yagmurogul Smybbs tabiki hemen gitmelisin, bazı insanlarda sancı olmaz, bendede olmadı, suni sancı veriyorlar. Bebeğin suyu biterse zorlanırsın doğumda. Hemen git
Dilayyyyy Smybbs bnmde sancim yoktu 39+2 ile suyum geldi 2 saat icinde boyle azar azar geliyodu yatisim yaoildi vajinal fitil ile dogumum başlatıldı
Smybbs aylinpalaa gelen şeffaf zaten ..idrar la farkını ondan yazdım. İdrar olsaydı sarı renkli izi kalırdı. Ama şeffaf birden oluşan duru bir ıslaklık
minikkurabiyelerinannesi Smybbs suyunuz geldiyse 24 saat içinde doğuma alınıyorsunuz perşembe çok geç
Irem34_52 Smybbs benmde azar azar gelmisti idrar kaciriyorum sanmistim 39 hftada acil sezeryan oldum gittigimde git bence bekleme
minikkurabiyelerinannesi Smybbs bitmesinden değil bebeğin enfeksiyon kapmamasından dolayı git diyoruz 🫤 yani şahsen suyum gelse burda post açmadan hastaneye koşardım 😃 bebiş geliyor diye