dezgi Denizpyraz yok canım neden zararlı olsun sadece fazla içme tansiyon için limon biraz dengeyi bozabilir
yigitinannesiiiii Denizpyraz ben ilk aylarımda sürekli o şekilde içiyordum maden suyunu sonra limonsuz içmeye alıştım içebilirsin kuzum ben günlük içiyordum
Nskyhn Denizpyraz ben çoğu zaman günde 2 tane maden suyu içiyorum. Maden suyu çok faydalı hiçbir şey olmaz
KayraVeAnnesi_06 Bende mide yanması yada yemekten sonra rahatsız olduğumda içiyorum iyi geliyor . Zaten meyveleri olanlar dışında sade maden suyunu günde 1 adet içebilirsiniz
minikkurabiyelerinannesi Denizpyraz Maden suyunu zaten tavsiye ediyorlar içebilirsiniz limonlu olanında zaten çok abartmazsınız
berceste5155 Denizpyraz sodyum oranı düşük magnezyum oranı fazla olan maden suyu tercih etmelisin ben hamilelğin başından beri içiyorum bir zararı olmadı
Melekannesi42 Denizpyraz bi sorun olmaz ama tansiyonun düşükse biraz daha düşürebilir dikkat et benim tansiyonla ilgili bi problemim olmadığı için hergün içiyorum
hukukcuanne_06 Ara ara içine limon sıkarak maden suyu içiyorum bazen de içine limon sıktığım normal su içiyorum, rutin olarak tansiyonu düşük bi insanım ama ona rağmen bi zararını görmedim şükür. C vitamini almak için limonu anca öyle tüketebiliyorum
Sekerbebekkk Denizpyraz limon kullanmıyorum ama her gün iki şişe sade maden suyu içiyorum doktoruma söyledim içebilirsin dedi
Mrv135 Denizpyraz Sade soda, limon ve tuz karışımıyla geçirdim ilk zamanlardaki mide bulantımı ne zararı olucak ki.