Elayvzz Kızlar planlı sezaryen olucam doğuma 9 gün kaldı oksapar iğne kullanıyorum doktorum doğuma 2 gün kala bırakmamı söyledi tabi içimde korku var bırakmakla ilgili iğne kullanıp bırakan var mı doğum öncesi
Aysenurozs Elayvzz doğum sırasında kanama olmaması için iğneler 2 gün önce hap olanlar 5 gün önce bırakılır. Bırakılmazsa kanama riski yüksek olduğu için bütün ameliyatlarda bu şekilde oluyor korkmayın doktorunuz bilerek söylemiştir
minikkurabiyelerinannesi Elayvzz bende kullanıyorum doktorum doğumdan 1 gün önce bırakacağız dedi bende korkuyorum ama 1 ,2 günden bişey olmaz bence
Elayvzz Aysenurozs evet doktorumda öyle söyledi epiduralla yapmazsın o zaman dedi de işte insan gene de korkuyor
Aysenurozs Elayvzz korkma canım bütün ameliyatlar için geçerli Allah’ın izniyle bişey olmuyor merak etme
Mervemtf Bende amniyosentez yaptırmıştım o zaman bir hafta kullanmadım doktorum düşük riski olduğu için kullandırmadi. Çok şükür birşey olmadı. Benim de korkum şu acil sezeryan olur da iğneyi bırakmadan ameliyata alinirsak bir sorun olur mu
Elayvzz Mervemtf benim bebiş 36. Haftada kanala indi doktor dedi yat dinlen iş yapma normal doğum planımız yok erken gelebilir kafası baskı yapıyor kanala dedi bende dedim o zaman iğne nolcak ani olursa diye de o zaman yapcak bişey yok mecbur olcak dedi şimdi dikkat ediyorum iş yapmıyorum şuan 37 haftalık olduk 1 hafta daha dayanırsak planlı olucak inşalh
melisakumdere Oksapar kullanıyorum bende planlı olacağız 1 gün kalaya kadar devam dedi benimde doktorum. Bende bebiş kendiliğinden gelmeye kalkar da o tarihten önce acele sezeryana girersem ne olacak diye endişeliyim 🤔