R_seda1 Kizlar merhaba, kan sulandirici kullaniyorum pihtilasmadan dolayi. Progestan da kullaniyodum 15 hafta olduk bugun doktorum progestani birakmami soyledi sizler ne zamana kadr kullandiniz?
Cansu355 R_seda1 Canim bende 13.haftama girdim. Ara ara lekelenmem oldugu icin biraktircakti ama devam dedi bi sure daha kullanicakmiisim
deniizz7 R_seda1 progestanı 12 haftaya kadar demişti, yeni bıraktım. kan sulandırıcı hap ve iğneyi doğuma kadar kullanacağım.
2022bebeki R_seda1 12.haftadan sonra bebek kendi progestanini üretmeye başlıyor artık ve bırakılıyor herhangi bir riskiniz yoksa.. Ben de birakacaktik geçen hafta bir iki damla kahverengi lekem olunca devam ediyorum. Böyle nir durumunuz yoksa çok normal bıraktığınız hafta 🤗
R_seda1 Cns15 cok tesekkur ederim canim ben progestani doguma kadar kullancam saniyodum bugun birakmam gerektigini soyleyince doktor sasirdim😊
Hadya Ben de 10.haftada birakmistim progestani,ama bi an hic birakamicam sanmistim hayatimin bi parcasi olmus resmen 🤣🤣🤣
R_seda1 2022bebeki benim adet tarihimden 2 gun once lekelenmem oldu dr yerlesme kanamasi mi yoksa risk mi var bilemedi her ihtimale karsi vermisti kullanmam icin. Kullanirken baska bir sorunm olmadi bugn biraktm.insallah hic olmaz sorun
Asyabuse 10+4teyim hala kullanıyorum cuma randevum var bakalım tamam mı devam mı 🙄 ama yıldım ilaç içmekten kokuyo bide bu hap sanki😂 ilerleyen dönemlerde rahim kısalığı, allah korusun kanama lekelenme vs olursa yine verebilir tabi
R_seda1 Asyabuse evet gercekten ilaclar cok kokuyo ben de cok mide bulantisi cekiyorum ilaclardan sonra
Cihan-bulut10 R_seda1 Ben 4 haftalık hamileyim. İki haftadır kanama ve lekelenmem var. Progestan iğne,hap ve fitil şeklinde kullanıyorum. Doktor kanama durana kadar kullanmaya devam dedi.
Emel_su3851 R_seda1 ben kan pirtilasmasi testi yaptırmadım ama doktoruma sigara kullandığım için kan sulandırıcı kullanmalı mıyım dedim gerek görmedi istersen kullan dedi sizce ne yapmalıyım
Aysbsky 16+5 im gebeliğin başından beri kullanıyorum ama benim tüp bebek ve biraz riskli geçiyo malesef ama çok şükür yinede 🙏