Edaeda06 Obirgebe benim doğum haftaya pazartesi sezeryan ama kontrol cumartesi geç geldi biraz bana ama yoğunlukta var
Adacan Edaeda06 benim doktorum doğuma girerken son ultrasona girdiğim de 3600 kilo dedi 38+0 da ama +/-500 olarak dusunceksin dedi yani 500 Gr a kadar fazlada olabilir azda olabilir dedi ki 3410 doğdu oğlum 😁
Elaa-12 Aynı günde 3 ayrı doktora gittim. Birinci doktor 4200 dedi, ikinci doktor 3800 dedi, üçüncü doktor da 5 kiloya yakın dedi. Doğurdum, oğlum 4300 dü
prematureannesi_ Edaeda06 oldu canım 3.600 dediler 3.300 doğdu o gün ama doktorum yanılma payı olabilir demişti. Doğduktan sonra 2.900 e düştü
Kbraylmz1 Edaeda06 hiç anlamadım ıslaklık falanda olmadı kontrol içim gideceğim gün çamaşırımda saçını buldum doktorum suyumun tamamen bitmiş dedi yarın sabah gel suni sancı başlayalım dedi bende evet bu sabah çamaşırımda bebeğin saçını buldum dedim o zaman gitmiyorsun hemen yatış ve suni vericez çok susuz kalmış büyük riski var suan falan dedi tabi 14 saat suni aldım ama hiç fayda etmedi nasıl bi bünyem varsa gram sancım olmadı zorunlu sezeryan oldum
mommysbrids Obirgebe bende yıkılmıştım vallahi lohusa kafasiyla birde kendime gelemedim 1 ay resmen Birde ehem devlet hem özel hemen hemen syni kiloyi soyledi bans yalanci sanci ile 38+1de gitmistim önce devlete 3550 demisti devlet o gün duruyor kagidida elimde. Sonra 39+5 de özele gittim asil sancim gelince ilk usg baktilar tabi 3667 dediler sonra aciklik o bu derken 27 saat sonra dogurdum Ben ne yasadimda bu cocuk 1kilo fark etti acaba diye hayati sorguladim
zeynepaylaipek Edaeda06 biraz doktoruna ve usg sine bagli. Bana tam dediği çıktı bana sordu sen kaç kilo doğmuşsun diye tamam işte senin kilondan iki yüz üç yüz gram ya aşağı ya yukarı oynar demişti dediği gibi de oldu bende 3200 doğmuşum kizimda
3babymom Edaeda06 doktorum bana 300 Gr eksik veya fazla doğar demişti gerçekten de öyle oldu Birine 3400 dedi 3100 doğdu Diğerine 3200 dedi 2900 doğdu
Elaa-12 Edaeda06 öyle demeyin . İri bebeği doğurmak da zor. Ben bu yüzden sezaryen oldum. Bebeğin kilolu olması demek , sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. İdeali 3-3,5 kilo arası
Edaeda06 Elaa-12 bende sezeryan olcam bari iri doğdu diyeyim birde sarılığı daha rahat atlatıyor diolar