Melekannesi42 Kızlar yaklaşık 4 senedir uyuyamıyorum tam uykum normale biniyor derken hamile kaldım yine başa döndüm ne yaparsam yapıyım gece uyuyamıyorum gündüzleri uyumuyorum kendimi yoracak işler yapıyorum yine de olmuyor öneriniz var mı
Mrv135 Melekannesi42 Sizin durumunuz biraz farklı. Psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz belki de tek başınıza aşamayacağınız bir durumdur.
Melekannesi42 Nis benim kanser hastası çocuğum vardı iki buçuk sene gece gündüz doğru düzgün uyku uyumadım sürekli kanamaları oluyordu geçen sene vefat etti 1 ay hiç uyumadım sonra yavaş yavaş uyumaya başladım 8 ay sonra artık uyuyabiliyordum ama hamile kaldım yine kaçtı uykular
seymaanurr Böyle üzücü bi olay sonrasında genelde psikiyatri ilaçları işe yarıyor annem de bi ara kullandı kaygı bozukluğu endişe için işe yaramıştı ama Gebelikte nasıl bi yol izlenir bilmiyorum bi yardım alabilirsiniz
Melekannesi42 seymaanurr haklısınız hamile kalmasaydım zaten doktorum psikiyatriye yönlendirmişti ama hamile kalınca gitmedim