Galmeoz 7.haftaya giriş yaptık 2 haftadır mide bulantıları ara ara kusmalar var. 2 gündür çok istifra ettiğim için yemek bile yiyemiyorum. Prilam dr fayda etmedi. Sizde durumlar nedir sevgili anneler?
Rabia_1658 Galmeoz 7. Haftadan 21. Haftaya kadar çektim bende günde 5-6 kere istifra ettiğim bile oluyordu yerimden kalkamıyor hep yatıyordum artık ama yemek yiyemediğim çok kustuğum zamanlarda serum takıyorlardı o toparlıyordu biraz beni
Elifsntrk Galmeoz Daha yolun çok başındasın canım ona yapacak hiçbirşey yok bence bir şekilde çıkıyor çünkü ☹️ Bizde 16 olucaz neredeyse hala her sabah aynı bugün hatta oturup ağladım bile allah yardımcımız olsun ikinci bebeğim ilkinde hiç böyle değildi bu çok zorladı 😬
Melekannesi42 Galmeoz 16 hafta çektim şuan 22 haftalığım ara ara yine oluyor prilam iki üç günden sonra fayda ediyor
Galmeoz Rabia_1658 cok moral bozucu ya bazı insanlar çok güzel geçiriyor bizim şansımıza böyle zor geçiyor🥺
Rabia_1658 Galmeoz evet ya sorma inşaAllah biran önce geçer seninde bol bol su içmeye çalış ne sen ne de bebiş susuz kalmayın 😘
Mervece0635 Perişan dr hemen geçirmedi düzenli sabahları iki adet alınca azıcık azalttı. O ilacı içmeden önce sürekliydi sonra saat başına düştü.. şifalar diliyorum