43serife Tunurr 36 da gittik geçen hafta 2600 çıktı yarın bidaha gidicez 37 olucaz bakalım kaç çıkacak
Tunurr 43serife büyük ihtimalle 2900 civarı söyler canım gayet normal kilolarda doğacak Allah’ın izniyle sıkıntı yapma ❤️
3prens71 Tunurr vlla bnde sezeryancıyım😀gününü verdılermı bna 12 eylul dedı ama oncesıde olabılır hıc bellİ olmaz dedı pzrtesı tekrar cagırdı anestezi işlemlerını flan halletckmısım sankı bnada erken dogırcakmısım gbı gelıyor🥰
Tunurr 3prens71 al benden de o kadar 9 eylüle gün verildi geçen gün anestezi işlemlerini hallettim ama 9 eylülü bulmayacak gibi hissediyorum 🙈
Nujinkanat Çok heyecanlıyım İlk gebeliğim bebeği henüz göremedik daha çok küçük denildi yarın gideceğim gün geçmiyor sanki 🥺🥺
Cannsu8 Happypregnant Gerçekten cok dogru kesinlikle size katılıyorum önemli olan her bebeğin ve annenin sağlıkla bu süreci geçirmesi sağlıklı olduktan sonra başka şeylerin çokta önemi kalmıyor
Kara77 Yeliz9509 bende bugün detaylı ultrasona girdim ewf 621 gr yazıyor sanırım kilosu 23. Haftadayız
Gltanesi Kokenilya bende yarın 30+5 oluyorum ve kontrolüm var doktor kilosunu uygun buldum u boyu kilosu iyimi yani sizinkinin merak ettim
Kokenilya Gltanesi herhangi bir sorun olmadığını tam gelişiminde olduğunu söyledi ama burdaki bebekler biraz önden gidiyor sanırım 😊