Reyhosunannisi BurcinGuzeldir daha gram bile değil annisiii daha çok küçük bi pıhtı o şimdiden kiloya takılı kalma bir kaç hafta sonra mide bulantısından kilosu aklına bile gelmeyecek🤩
Minisssko Aysenaz27 Canım bebeğin boyu bacağın boyundan ölçülüyor. FL dedikleri şeyi 7 ile çarpınca boyu çıkıyor.
Reyhosunannisi merveG_ aslında ilk haftalarda baya iştah patlaması yaşanıyor şişkinlik ise gaz problemi çok oluyor senin şişkinlik ondan dolayı zamanla iştahın açılır
merveG_ Reyhosunannisi aslında karnım açıkiyor ama yemek istemiyorum çünkü kusamiyorum kusmam geliyor ama olmuyor 😔 bu beni aşırı çok zorluyor ne yapmam lazım
Kubrar33 Snemgokbil Banada oyle geldı dıgerını 30 haftada 1 kılo dogurdum bugun kontrolum var soracam bakalım ındallah bı sorun yoktur
Ceylanguller Yeliz9509 32. haftada 2200 kg 45 cm demişti bugün tekrar kontrole gidicem 😌 bakalım oglum nasıl
43serife Tunurr 36 da gittik geçen hafta 2600 çıktı yarın bidaha gidicez 37 olucaz bakalım kaç çıkacak
Yasolinnn 20+4 ken gitmiştim(geçen cuma) 356 gramdı. Ama doktor plasentayı besleyen sol damarda briaz direnç var dedi, yani direnç de olsa besleyebilmişim demi. Bu daha ilerlermi acaba kızlar bileniniz varmı
Tunurr 3prens71 bana da haftasıyla uyumlu bir sorun görünmüyor dedi ama az gelince kafama takıldı oğlumun ultrason fotoğraflarını çıkarttım ortaya oda bu haftalarda bu civardaymış 3340 olarak doğdu sana da bilgi vermek istedim için rahat olsun
Ipekyrdy Ozgeeo canım valla pek birşey yapamıyorum günde 5bin adım yürüyüş yapıyorum sadece ama evde çok aktifim akşama kadar. Birde doktorum 6 7 tane hurma dedi yiyemiyorum şekerle aram yok Max 3 tane. Hoş Bazen ne yapsan da olmuyor 🤷🏻♀️