Lizbonn Selam kızlar. Vajinal akıntım ve koku için dr fitil vermişti fakat fitil bitti ben cırcır oldum bu durum normal midir acaba ? Akıntım da koku da yok şuan 🫤
Cutepet Lizbonn bu ara salgın var ishalle beraber karın ağrısı üşüme mide bulantısı gibi şikayetler varsa acile git canım
Lizbonn izobellaaa-_- hahaha önden evet fitil ay ne biliyim aklıma ilk gelen sey herhalde cırcır ile pislik gidiyo🤪🤪
Lizbonn Vicibici Bir ihtimal daha var gaz sancısı sonrasında oldum üşüttüm dicem ama yaz günü nasıl becerdim acaba 😂
Lizbonn Cutepet Ay deme karın ağrım anca tuvalete gideceğim vakit oluyor onun dısında beni zorlayan durum yok. Aslında şöyle ki pazar günü karnım ağrıdı gaz sancısı yaşadım sonrası böyle 😵💫
izobellaaa-_- 😂😂😂 valla canım kabız olmadığına şükür et hamilelik de kabızlık zor oluyor allahtan benim de kan hapları bana cırcırlıkkk yapıyo😀
Lizbonn izobellaaa-_- ayy her ikisi de zor ben kan haplarında hic yasamıyorum ama cocuktan beter oldum bu cırcırda 😂😂 oglum bile kosturunca gülüyor hadi anne tuvalete diye. Ama bugün patates falan haşlayacağım leblebi yiyeceğim bi dursun artık😬