ikra06_09 Bende ara ara adet olmadan önce yaşanan o kasık sıkıntısı oluyo vede normal zamanlardan daha sık şdrara çıkıyorum
advice 46,5 çıkmıştı :) erken ögrenmişim biraz, alkol alıp ilac da kullanıcam diye ne olur ne olmaz diye yaptıgım test sonucu ile, regl günüme 4 gün kala ögrenmiştim.
ikra06_09 Minikmucizelere aa ozaman aynı haftadayız tahmini olarak allah sağlıkla kucağımıxa versin inşallah senin adet günün geldimi
Sdnrysf Belirti hissetmeyen var mı aranizda bende test yaptım pozitif çıktı sadece gece tuvalete çıkmazdim mutlaka kalkıyorum bide kasik ağrısı oluyo arada 3 düşüğüm olduğu için umitlenmek istemiyorum o yüzden beta vermedim sizdeki belirtiler neler
ikra06_09 Sdnrysf benimde aynı ara ara sanki regl ağrısı gibi ağrı oluyo onun dışında bir belirtim yok
ikra06_09 ikinciannelik maşallah ne güzel ben çok erken öğrendiğim için korkuyorum açıkçası sanki değer düşük gibi geldide
Gipsy Ben adet öncesi öğrendim 20 Ağustos 41,6 22 Ağustos 89,1 iyimi 2 katı artmış ama düşük rakamları görünce endişeleniyorum adetim geçince daha hızlı artar demi
ikra06_09 Gipsy bende aynı şeyi düşünüyorum ama önemli olan artış diyor herkes sonulta daha çok küçük