Poyrazhazal Doktor önerisi özellikle hemen alttan muayne etmeyen doktor birde hastahane nasıl cok mu kalabalık randevu alınca cok bekliyor musunuz teşekkürler
ipekotlu Poyrazhazal merhaba bende medikalpark Maltepe’ye gidiyorum. Doktorum Refika Gasimova randevu bulmak kolay oluyor genelde. İlgili bir doktor. Hamileyken alttan muayene hiç olmadım. Randevu için çok bi sıra da beklenmiyor. Şuan için memnunum. Hamileliğimin başından beri buradayım :)
Tugcebanu Poyrazhazal orada ebe arkadaşım çalışıyor önerdiği tek doktor Mehmet Akif bey olmustu gitmedim ama çok tavsiye etmişlerdi ☺️
Pelinminnos Benim doktorumda Refika hanım oldukça ilgili. Siz sormadan herseyi anlatıyor. Mesajlarınıza mutlaka cevap veriyor. Ben çok memnunum.
Ebrdnz13 Doktorum Mehmet Akif sargın çok iyi bir doktor, mesajlarıma hep dönüş alıyorum ilgili bir doktor. Tavsiye ederim. Alttan muayene hiç olmadı.
Sedoa_ Benim doktorum da halenur hoca çok ilgili randevuları genelde dolu zaten mehmet Akif hocayla halenur hocanın randevuları çok daha dolu oluyor. Gebelikte alttan muayene etmedi hiç. Gebelik öncesi de ona gidiyordum
Poyrazhazal Sedoa_ hafta sonu ordaydkm benim özel sağlıl sigortam var ben ödemedim ama sgklı birinin kaydına kulak misafiri oldum oda şaşırdı hatta