Sufer İkili tarama,üçlü tarama,dörtlü tarama,detaylı ultrason bunların hangilerine girdiniz yada girmeliyiz
Mebrure Sufer ikili tarama dörtlü tarama ve detaylı ultrason yaptırdım önerdi yani doktorum bazıları sadece detaylinin önemli olduğunu söylüyor kişiye doktora bağlı sanirim
aslansmommm Sufer 2li 3lü ve detaylıya girdim şeker yüklemesi yaptırdım kısacası doktorumun gerekli gördüğü seyler neyse onu yaptırdım
DidemDnnz Sufer bunu doktorun daha iyi bilmez mi? Yaşına sağlık durumuna bebeğe göre doğru yöntemleri sana söyler. Doktorunun önerdiğini mutlaka yaptır üstünü istersen bireysel olarak yaptırıp yine de baktırırsın sonuçlara
Eyll06 Minigim38 senle aynıymışız kuzum bende ıkılı tarama ve detaylı oldu üçlü tarama neden yaptırmadı acaba
Eyll06 Sufer bende ikili tarama yaptırdım ve detaylı ultrasyon yaptırdım üçlü tarama gerek duymadı neden bılmıyorum ama
Minnosumm89 Sufer ben hepsine girdim. 3. Gebeliğimde detaylıda bebeğin hipoplastik sol kalp sendromlu olduğunu öğrendim. Malesef sonlandırıldı. Bu son bebeğimde 4. Oluyor ikili taramayı yaptırmayı unuttum detaylıda ense kalınlığı görüldü. Keşke o zaman yaptırsaymışım. Amniyosentez yapıldı. Sonuç bekliyorum. Hiç birini atlama bunlar en önemli testler
Merymklc Sufer İkili tarama yaptırdım sonuçlar iyi çıktığı için üçlü istemedi detaylı ıstedı 20 eylülde gidip cektıecem inşallah