Crnn_1 canim benim ilk hamileligim ama tecrubelilerden duyduklarima göre. Alt ust takımlar özellikle patiksiz olanlar daha rahat oluyormuş. Bebek hızlı büyüdüğü icin. Ben toplu almadım e bebekte indirim oldukça buldum. E bebek varsa yakınında git. Beyaz zibin atletlerden al. Ağız mendili al. Düğmeli ya da fermuarli tulum alabilirsin. Çorap, eldiven, battaniye. Kundak alabilirsin fermuarli vardi görmüştüm ben ama battaniye ile de sarabilirim diye almadım. Ben 12 ya da 13 tane alt ust takim sapkali aldim. Yarisi yenidogan yarısı 0-3. Alt açma ortusu alabilirsin. Müslin örtü al, her şeye kullanabilirsin. Emzirirken, alt açarken, yazun üstünü örterken. Battaniyeli hastane cikisi alırsan ayrıca 1 ince battaniye alman yeterli olur diye düşünüyorum. 2 ince 1 kalin aldim ben. Benim bebeklerim ait 2 tane varmış bir de annemden onlari aldim :) bu kıyafetleri yıkamak için ben dalin deterjan ve dalin yumuşatıcı aldim. Bebek yagi şampuanı. Pişik önleyici krem. Sallanan ana kucağı da aldim ben pahali olanlardan deği ama zaten sadece 6 ay kullanabileceğim için, indirimde Manuel bir tane duux marka aldim. Kanguru, yine e Bebek kanz kanguru 200 tl idi onu aldim. Citcitli beyaz atlet dediğimden de 15 16 tane aldim. Bebek için tırnak makası burun aspiratoru. Kendin için lohusa kulodu lohusa pedi, göğüs ucu kremi, göğüs pompası, bebek kulak temizleme pamugu, bebek küvet seti, bebek tarağı, bebek bezi, islak mendil. Bunlar aklimda olanlar şimdi bir liste yapmıştım ona bakıp tekrar yazicam canim.
Bir de lütfen yazmışsın ya kiyamam :)) saglikla doğsun insallah.
Ekstra bebek havlusu, senin için gecelik pijama