Kbra52 Bugün tam 33 olduk en son 29 haftalıkken gitmiştim bir ay sonra gel demişti Bugün randevumu aldım merak ediyorum nst ye bağlar mı beni
srvsms Kbra52 32 de gittim bağladılar beni bir sorun çıkmadı çoğu hastane 35 te bağlıyor benim bebiş aşırı hareketliydi doktora söyledim ondan bağlamış olabilir 🙃
aslansmommm Kbra52 en son 32 de gittim bağlamadı bi sorun görmediği için 35 de gideceğim o zaman başlayacağız sanırım oyle demişti
Pineapplee Kbra52 nst ye neden bağlanmak istiyorsunuz ki 😂😂 yarim saatten fazla doğumhanede yatınca bana doğuruyorum gibi gelmişti 😂😂
Oelrlrkmemdmd Pineapplee Özelde ayrı bi oda var doğumhane de sokmuyorlar bende çok heyecan yapmıştım ama ikinci kez bağlandım alıştım
Pineapplee Kbra52 benimde ilk bebis ultrason güzel ama nst de bebisle ilgili bisey anlaşılmıyor bence o yüzden 😂
Oelrlrkmemdmd Kbra52 Özele gidiyorum 32 haftada bağladılar ama benim bebegim ufak biraz ondan bağlamış olabilir
Bebikkcik Ben geçen hafta gittiğimde bağlamışlardı 33.haftalıktık bu hafta gidip gitmemekle kararsızım her şey şuan normal. Özele gidiyorum nst için ayrı bir odaları var ve 20 dakika sürüyor
Kbrakrs 32+0 da benden de istemişti doktorum . Özele gitmiştim normalde devlete takipliyim, şimdi perşembe günü yine randevum var 😍 33+5 olucaz heyecanlıyım ❤️