Mervemm Seni çok çok iyi anlıyorum benimde ilk gebeligimde yani geçen sene bebeğim engelliydi tam 8 hafta gelişim geriliği vardı. Doktorlarin hepsi alalım yaşaması imkansız dediler ama kabul etmedim…karnimda Engelli bebeğimle haftalarca yaşadım , dua ettim resmen hatim bile indirdim ama yiyecek ekmeği yoksa gerçekten naparsan yap bir şekilde gelmiyor o bebek 😔 32. Haftada kaybettim kendiliğinden kalbi durdu. Seni o yüzden iyi anlıyorum. Napacagini bebeğin için hangisinin hayırlı olduğunu bilmiyorsun şuan aklın karmakarışık cok iyi biliyorum. Sana üzülme diyemem insan üzülüyor tabiki ama senin yapacağın tek şey bu zamandan sonra artık iyi doktorlarla anlaşmak, bu hastalığa sahip çocukların annesine, ailesine ulaşmak, bu şekilde doğan bebeklerin dogum sonrası bakım , beslenme koşullarını öğrenmen ve kendini hazirlaman gerekiyor. Ben öyle yaptım herşeyi A dan Z ye öğrendim ama nasip olmadı yine de vicdanım rahattı çünkü elimden gelen her şeyi yapmıştım. Sende artık bu durumu kabullenip kendine yol cizmelisin 😔