26asya Ben yurt disinda yasiyorum bana saglik bakanligindan kan tahlil sonucumdan yola cikarak kizamikcik hastaligini kucukken gecirmedigimi dogumdan sonra igne vurulucagim soyleniyo suan endiselendigim tek sey bebegim dusuk riskine veya dogumda 100/90 olum yaziyo dogrumu bi bilgisi olan varsa lutfen cevaplasin cok korkuyorum ve 34 haftalik hamileyim😓🥹
11115 26asya canım bende geçirmedim, hiç öyle bi şeyde duymadım, o kadar keçirmeyib doğuran kadınlar var ki, öyle saçmalık olurmu, bence endişelenmemen gerek, Allah büyük doğuma bişey kalmamış, sağ salim kucağına alırsın inşallah, üzme kendini sakın
ikimelekannesi___ 26asya ilk kez duydum böyle birşey Allah’ın izniyle atlatırsın insAllah bol dua et kendine bebeğine
Novaa 26asya Benim de kızamıkçık negatif hatta hamileliğin hemen öncesindeki testlerde ortaya çıkmıştı. Hamileyken (özellikle ilk 3 ay düşük açısından riskli olduğu için) doktorum küçük çocuklardan bulaşma ihtimaline karşı bir süre uzak dursanız iyi olur demişti. Şu an 33 haftalık hamileyim. Siz enfeksiyonu hamileyken geçirmezseniz bebeğinize bir riski yok. Stres yapmayın boşuna😇
26asya 11115 bebeginde bi sorun oldumu acaba bi hastalik faln internette arastirdim guzel seyler yazmiyodu😢🥺
26asya ikimelekannesi___ allah razi olsun gurbetteyim tekim bugund eboyle bi haber alinca cok uzuldum dua edin lutfen
ikimelekannesi___ 26asya Allah kazasız belasız hayırla doğum yapıp evladıni kucağına alıp evine gitmeyi büyütmeyi mezun etmeyi gelin, damat etmeyi nasip etsin sana insAllah gönlünü ferah tut bolca dua et 💞🤱🏻
11115 26asya yok canım hiç bi sorun yok, şükürler olsun, internetde yazılanlara takılma, çok abartılıyo, insanı deli ediyo
26asya Novaa 11115 Cok tesekur ederim icimi cok rahatlattiniz allah razi olsun sizden endiselendim benegim icin 34 haftaligim suana denk 3 defa gittim ultrasona bebegide goremiyorum endiselendim ister istemez tabi gelen allahtan herseye raziyim ama insanin icinde bi burukluk oluyo🥺
Novaa 26asya Tabii düzenli kontrol ediliyor. Ben zaten 35 yaş üstü olduğum için perinatolog takibindeyim. Her randevuda uzun uzun inceliyor doktorum. Bir sıkıntı yok. Siz küçük çocuklardan uzak durun zaten hamileliğiniz bitmek üzere az kalmış.
26asya Novaa tabi ben tekim cocuk falan yok etrafimda bu sefer muane oldugumda gelen sonucu doktoruma gostericem ulrasona girmek istiyorum bebeğin organlari kendisi icin insllah uygun gorurler inslalh saglik sorunu yoktur kac gundur icim icimi yiyo😇