Mrv06 1.Hafsa Sultan 2.Hifa Aişe 3.Elif Sare Bu üçü arasında kaldık lütfe yardım üçününde anlamları birbirlerinden güzel seçemiyorz hiç birinden vazgeçemiyorum . Lütfen yardımm 🙏🙏
Kagan_pasa2 Mrv06 anlam olarak bilmiyorum ama elif sare kulaga hoş geliyor. Cift isim koyarken iki ïsim uyumlu olunca guzel oluyor
Mrv06 Ensuu elif sareyi bi kzıım dhaa var ebrar betül adı ona uyuyo diye istiyorm ama herkes elif deriz diyolar 😒 onun için emin değilim
HalisEbruoban Mrv06 canim bende elif masal koydum ilk herkez elif diyodu ama bana disarda soranlara masal diyodum simdi ben masal diye diye herkes masal demeye basladi anne baba ne derse sonunda o soyle iyo merak etme😀
detetedmom404 Hafsa sultan çok asil bence aklıma sultan Süleyman’ın annesi geldi güzel bi seçim olmuş
Mrv06 [bilinmeyen] hifa hatunun hayatını okuyup etkilenip hamikr değilken kızım olurda koyacam demiştim bende 😊 hafsa da ömer efendimizin kızı peygamber efendimizin eşi oldugu için çok istiyorm açıkcası hafsayla hifa arasında çok kararsızım