Ay0694 Arkadaşlar 36. Haftadayım deli gibi terliyorum ateş basıyor sürekli..doktorum 2 hafta önce kontrolde hamilenin içinde soba yanar demişti ama..benzer durumu yaşayan var mı? Hamilelik kaynaklıdır dimi tedirgin olmama gerek yoktur insallah?
MinnieMouse Ay0694 22+3 benim içimde de var bir kömür sobası 🥵 canım uyuyamazsan sıcak suyla bacaklarını ayaklarını yıka öyle yat çıkınca birden ferahlık geliyo o ferahlıkla hemen uyursun. Duramadigim zaman öyle yapıyorum ben çok işe yarıyor. Soğuk suyla yıkayan var ama o çıkınca daha çok yanma yapıyor 😬
Lilya_pn Ay0694 hava sicaksa ve siz yağlı kalorili yiyecekler tüketiyorsanız evet normal. Bizim burada hava sicak degil bende 37 haftama girdim ama cok ateşli degilim..Bazen ayak yanmasi oluyor 30 dakika 1 saat sonra geciyor. Aksam 8 den sonra birşey yemiyorum..Ayran iciyorum bazen yogurt çünkü rahat uyutuyor.
sliya30 Ay0694 ben 24 haftalığım menopoza girmiş gibi terliyorum 🤣🤣🤣 regl olmuyoruz birde ondan daha mı çok terliyoruz acep.. Boynumun aşağısından hep ter akıyor sürekli
Asyasultan Ay0694 inanki 2 aydır içimde mangal yAnıyor gibi ferahlıyamadım sıcak basmasından bardak kaldıramıyorum
Nskyhn Lilya_pn sizin orası sıcak olmadığı için öyle demek ki. Çünkü ben de yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum yağlı falan onunla alakası yok bence. Hormonlar çok çalışıyor e bı de hava sıcak. İster istemez insan bunaliyor.
Asyasultan Ay0694 ayağımı soğuk suda bekletiyorum ılık suyla dahi değil ılığa yakın suyla duş alıyorum
Deletedmom_12 Ay0694 al benden o kadar ölüyorum sıcaktan artık nefes alamıyorum günduzu gectim artik geceleri mahvoluyorum
Damla1995 Ay0694 30 haftadan sesleniyorummm imdaaaattt 🥵🥵🥵🥵🥵 hadi senin gene az kalmış allah kurtarsin biran oncee.bizim yol uzun 😭 2 gundur ozellikle nefes alamicak bayilcak kiyamdayim sicakdan agliyorum resmen.
11mom01 Ay0694 27+5 deyim. Benimde ellerim ve ayaklarım sıcacık. Normalde de ellerim hep sıcaktır yaz kış ama hamilelikte ekstra ayaklarda olunca yaniyorummm 😑
Glsm_94 Ay0694 bugün 36 ya girdim bendede durum aynı içim ayrı dışım ayrı yaniyo 😂günde kac kez duşa girdigimi sayamiyorum bile
Minnacksevdack Ay0694 39+4 teyim. Sabah bi uyandım bacaklarım sırılsıklam. Suyum geldi sanıp tuvalete koştum düşün. Öyle sıcak geliyor ki anlatamam. Normal sanırım 🤷🏻♀️