Ozge_5516 Kizlar deterjan olarak ne aldiniz ne marka aldinz hngisi iyi sıvı deterjan mi toz olarak mi daha iyi hangisi daha iyi
Zlntstn Ozge_5516 yumuşatıcı olarak dalin aldım deterjanı da baby me çok önerilmişti denemek için aldım kıyafetlerini yıkadım temizlerdi zaten o yüzden ne kadar etkili olacak bilemiyorum ama kullananlar çok memnun
NDK Sıvı deterjan kesinlikle. Siveno, Green Clean Baby ve Baby me önerebilirim. Parfümsüz ve doğal içerikli.
Edabykl Ozge_5516 migrostan aldim dalan roxy çiçek bahcesi kokusu hosuma gitti guzelde kokuyor hatta kendi omo toz deterjanimada koyup karıştırdım kendi camasirlarimdada kullaniyorum yumusak yapiyor çamaşırları
Tubakskn11 Ozge_5516 baby me temız ıcerık yenı yıkadım memnun kaldım granul toz olanlarda temız olanlar var ama makınede kalımtı bırakıyor hemde ıkı durulama yapmak gerek komsumun cocugu toz deterjandan alerjı oldu
Fasulyeninannesi- Ozge_5516 Ben şoktan bebelamd aldim sıvı bunu bi seniycem bakalim memmun kalirsam devam edicem olmadi granur detarjan alicam
Minigim38 Ben dalin aldim yumuşatıcısını ve sıvı çamaşır deterjanı, sabun tozu köpürüyomus makineyi bozar falan dediler riske girmedim. 2 gün öncede yıkadım çamaşırlarını mis gibi kokuyor🤗