Elmasabla Snmbysl 22 haftadayim 21 haftamda banada plesantasi yaşlanmaya başlamış dedi 😪😪 suyum da az kontrole gidicem bakalım nolcak
Lavanta27 Elmasabla merhaba doktora gittiniz mi aceba nasıl oldunuz?. Banada 2 hafta önce plasenta yaşlanması var dendi 2 gün sonra doktor randevum var doplerle bakacak doktor inşallah bebişlerimiz kilo alır😔🤲🏻🙏🏻
Appayipyip Snmbysl aynen öyle yeter ki sağlıcakla kucağınıza alın 🤲🏻ve açılma için daha erken zaten o yüzden onun stresine girme güzel anne 🌸
3babymom Snmbysl plasenta yaşlanmasında bebek gelişimi duruyor ve doktor en kısa zamanda alıyor bebeği böyle postlari çok okumuştum 😞 inşallah düzelir zamanında doğar bebisiniz 🌸 haftasını tamamlamış sayılıyor korkmayın içinizi ferah tutun
Snmbysl 3babymom korkmuyorum ama ne biliyim kilo alamadı diye üzüldüm baya saglıcakla doğsun gerisi önemli degil tabi🥰
bykarakan Snmbysl Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🙏 kiloyu kafanıza takmayın kilolu ve zamanında doğan bebekler de küveze girebiliyor, zayıf olan çocuklar çabuk toparlanır derlerdi inanmazdım ben kızıma bakıyorum inancım değişiyor 🙃🤭
Elmasabla Lavanta27 merhaba ayın 5 inde randevum var daha gitmedim inşallah kilo alır haftam çok erken😔 sizin haftaniz kaç