Rkybyrl Iyi geceler hanimlar. 11 haftalikken bata hcg 98 325 cikan sonucum . Suan 14 haftalikken yapilan hcg sonucu 72 654 ? Bunun sebebi nedir. Bilen bi fikri olan varmi?
bukurosnana Rkybyrl Canım belirli Bi haftaya kadar pik yapıyor ve sonra düşüşe geçiyor. Doktor ultrasonla baktıktan sonra bir sıkıntı yoksa yoktur. Düşüşe geçmiştir yani. Endişe edilecek biaey olduğunu sanmıyorum
1Gunes Rkybyrl ben 2 li tarama yaptırmadım pişman da değilim sadece detaylı yaptircam zaten bu testlerin doğruluk oranı çok az neden yaptırıp kendinize dert edindiniz ki usg de ense kalınlığı iyi ise bence yaptırmayın
Rkybyrl Hamidevahap Ikili tarama testi icin kan tahlili istemisti. Hcg hormonuda istemis. Hic bir bilgim yok. Düsüsü gorunce soeu isareti olustu 😏
Rkybyrl 11.haftada ikili tarama istenildi kan idrar tarama alindi sonuclarn cikmadigi soylenildi. Bugun tekrar yapmaya karar verdi doktorum beta hcg de istemis ve sonuc 72 binlerde.
Evinasya Zaten belirli haftadan sonra düşüş oluyor, gerekte kalmıyor ki ultrason ile bakılıyor çocuğa artık
Rkybyrl Evinasya Ultrason muayenesinde hic bi sorun yoktu. Ama sonucu gorunce neden ddm belki bilen vardr diye sormak istedm
Rkybyrl Ark Hic bir fikrim yok bnmde. Devlet doktoru oldugu icin de irtibata gecip sorma sansim yok. Yarin tekrar gidicm hastaneye. Ikili test yapilirken hcg hormonu istenirmi? Bilginiz varmi?
Rkybyrl bukurosnana Sükür bir sorun yok ddi. İnsAllah oyledir. Bu biraz icimi rahatlatti cok tsk ederm.
Ark Rkybyrl benden böyle şeyler istenmedi canım hep ultrason bide sağlık ocağından kan idrar verdik o kadar
isimsizzz Rkybyrl Tam o haftalarda beta HCG düşer zaten , neden betaya bakıldı diyen arkadaşlar için de yazayım ,ikili testte anneden alınan kanda beta bakılıyor zaten , benimki de çok aşırı yüksek çıkmıştı ordan biliyorum 😁