Birminikcivciv Baş aşağı olduğu için mi bide benimki yerleşmiş resmen altım oynuyor çok değişik bir his oluyor normal mi
Birminikcivciv Birminikcivciv Bide bebek çok aşağı indiği için genital kemiğimin üstünde kafası. Bide aşağıda hareket hissedince korktum 🥺
Hulus Birminikcivciv baş aşağı olduğu icin şanslısın ayaklar aşağıda olduğunda görün bide 😁 doktorum son kontrolde bebekler anne karninda hareket etmek için ayaklarından destek alir dedi tam olarak destek ala ala canimi okuyor kizim
Bir_mucize_olsun1 Birminikcivciv benim kızım hep mideme vuruyor hala dönmemiş anlaminami geliyor bu 🤔
Selamcanim bunun için doktora gittim normalmiş. Aynı acıları ben çekiyorum. Yani böyle bir vurma olamaz dedirtiyor.
Birminikcivciv Selamcanim yani bi değişik hissediyorum vajende hareket ettikçe vuruyor çıkacakmış gibi titretiyor
Yagmurmasal Bendede durum aynı adım atamıyorum resmen ha hiç asadan yukarı çıkmadı benim Minos şimdilerde baya agirlastik 35+3olduk
Birminikcivciv Bir_mucize_olsun1 Genital kemiğin üzerinde bebek hareket edince top gibi bişey hissediyorsan baş aşağı dönmüş olabilir
Bir_mucize_olsun1 Birminikcivciv hiç hisetmiyorum valla orda bir şey sağ göğsünün altında duruyor hep 😂