Abcd12 Edadeniz22 evet iki gündür bende de var sağ göğsümun altında o tarafa yatınca iyice batıyo nefesim kesiliyo neden bilmiyorum kontrole gidince sorcam
Edadeniz22 Abcd12 aynı bende de öyle bende gidecem kontrole 27 sinde taaa 🤦🏻♀️ Dayanamayıp erken de gidecem galiba
Seyma0323 Bem kaç sefer hastaneye gittim bundan dolayi ve sürekli sıkıntı yok dediler ve idrar kanda temiz çıkıyordu taa belime ve yanlarıma vurasiye kadar ozaman enfeksiyon çıktı maalesef
Deletedmom_31 Edadeniz22 ben de öyle düşündüm. Her şeye baktılar ultrason, safra kesesi vs. En son gaz çıktı. Ben de şaşkınım 😅
Pelinakcn Edadeniz22 bende de oluyordu doktoruma sorduğumda kaburgalar açılıyor yer açmak için ondan demişti
Edadeniz22 Pelinakcn bende internette öyle okudum ah annemin değerini anlıyorum zaten anlıyorduk ama anne olunca anlarsın derler ya hep anlaşılıyor gerçekten 🥲♥️
Mavi39 Edadeniz22 kac haftaliksinz?bnmde 22 haftalik özellikle yemek yedikten sonra sağ kaburgam cok agrior ayağa kalkıp yürümem lazm yoksa geçecek gbi deil. Ben midemin şişir kaburgaya baskı yaptgni düşünüyorum